VIDEO: Hráč Montrealu kuriózne skóroval, na gól čakal 22 zápasov

Obranca Montrealu Canadiens David Savard sa teší z gólu.
Obranca Montrealu Canadiens David Savard sa teší z gólu. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|6. mar 2024 o 10:25

Na ľade mu gratuloval aj Juraj Slafkovský.

NASHVILLE. Dlhých 22 zápasov čakal obranca Montrealu Canadiens David Savard na svoj piaty gól v aktuálnom ročníku zámorskej NHL.

Skúsený 33-ročný Kanaďan sa dočkal v stretnutí proti Nashvillu, pričom skóroval z akcie, ktorá na prvý pohľad vôbec nebola nebezpečná.

Po tom, čo sa Montrealu podarilo streliť kontaktný gól na 1:2 vyhral Nick Suzuki buly v stredovom kruhu a Cole Caufield posunul puk na Savarda.

Ten ho popri mantineli nahodil do útočného pásma a šťastný odraz spôsobil, že puk skončil v bránke. V nej v tom čase nebol brankár Juuse Saros, ktorý očakával, že puk pôjde za bránku a tam ho bude chcieť zachytiť.

VIDEO: Dva góly hokejistov Montrealu v priebehu šiestich sekúnd

Oba góly Montrealu delilo šesť sekúnd. Savardovi okamžite gratuloval aj Juraj Slafkovský, ktorý bol v tom čase na ľade ako krídelník prvého útoku.

Nashville v zápase ani raz neprehrával, ale po góle Suzukiho v predĺžení už nemal priestor na odpoveď a prišiel o sériu ôsmich víťazných zápasov.

Zaujímavosťou je, že Canadiens hrali predĺženie v treťom zápase po sebe. Aj tie predošlé sa skončili výsledkom 4:3, no v prospech Tampy Bay, respektíve Floridy.

Tabuľky NHL

Východná konferencia:

Západná konferencia:

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Hráč Montrealu kuriózne skóroval, na gól čakal 22 zápasov