VIDEO: Dvorský zničil súpera. V životnom zápase pozberal päť bodov

Dalibor Dvorský.
Dalibor Dvorský. (Autor: Twitter Mike Commito)
Oh my Hockey|9. mar 2024 o 07:33

Pekný gól strelil Theo Kiss.

SUDBURY. Hokejisti Sudbury Wolves zvíťazili v šialenej prestrelke proti Windsoru 9:8 po predĺžení. Najväčšie hviezdy tímov dostali možnosť predviesť svoje ofenzívne danosti.

Využil to Dalibor Dvorský. Slovenský ostrostrelec a jeden z najväčších talentov krajiny si stanovil svoje nové osobné maximum.

Po prvý raz v kariére odohral päťbodový zápas. Strelil dva góly, prihral na ďalšie tri a zápas ukončil s úžasnou bilanciou šiestich plusových bodov.

VIDEO: Krásny gól Dvorského proti Windsoru

Dvorský si natiahol bodovú sériu už na osem zápasov. Po 45 stretnutiach má na konte 73 (37+36) bodov a je najproduktívnejším Európanom v súťaži.

Produkovať sa darí aj Filipovi Mešárovi, ktorý pri výhre Kitcheneru 9:5 nad Flintom zaknihoval asistenciu. Bodoval v treťom dueli po sebe.

V QMJHL si asistenciu pripísal útočník Peter Repčík. Jeho Drummondville prehral proti Victoriaville 4:5.

V Spojených štátoch strelil pekný gól Theo Kiss v USHL. Išlo len o jeho druhý gól v ročníku, presadil sa spoza bránky. Jeho Des Moines však napokon vybojovalo iba bod za prehru po predĺžení.

VIDEO: Gól Thea Kissa proti Waterloo

Nastúpili niekoľkí slovenskí brankári. Adam Gajan doviedol Green Bay k výhre 8:2 25 zákrokmi, 37 zákrokov Samuela Urbana nestačilo pri prehre Sioux City 1:4 a Šichabutdin Gadžiev striedal v polovici zápasu pri výhre Muskegonu 6:5 po samostatných nájazdoch.

V NCAA opäť zažiaril Šimon Latkóczy, ktorý pochytal 32 pukov pri výhre Omahy 3:2 nad Severnou Dakotou.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»VIDEO: Dvorský zničil súpera. V životnom zápase pozberal päť bodov