VIDEO: Dvorský nastrieľal hetrik. Chýba mu gól, aby vyrovnal slovenský rekord

Dalibor Dvorský v drese Sudbury.
Dalibor Dvorský v drese Sudbury. (Autor: X / Sudbury Wolves)
Oh my Hockey|23. mar 2024 o 07:25

Darilo sa aj Adamovi Gajanovi, Liborovi Nemcovi či Šichovi Gadžievovi.

SUDBURY. Dalibor Dvorský zažiaril v zápase jeho Sudbury proti Barrie. Duel sa skončil jasným víťazstvom Wolves 13:4.

Dvorský pomohol k rozstrieľaniu súpera hetrikom. Najprv v 13. minúte v presilovke zvýšil na 4:1, potom sa presadil v čase 26:22 v oslabení a svoje hody ukončil v 46. minúte gólom na 11:4.

VIDEO: Tretí gól Dalibora Dvorského proti Barrie

Vyhlásili ho za druhú hviezdu stretnutia. Išlo o jeho 50. zápas a zaknihoval v ňom 43. gól a 85. bod v ročníku. Chýba mu jeden presný zásah, aby vyrovnal slovenský rekord OHL, ktorého držiteľom je Martin Chromiak.

Hokejisti Kingstonu vyhrali na domácom ľade proti Ottawe 67s v dramatickom stretnutí 3:2 po predĺžení. Na vyrovnávajúci gól na 2:2 prihrával obranca Jakub Chromiak.

V QMJHL si stále drží priemer vyšší ako bod na zápas Peter Repčík. K výhre Drummondville nad Chicoutimi prispel gólom.

V USHL sa darilo Slovákom z Green Bay. Adam Gajan sa stal prvou hviezdou, pri výhre 7:2 nad USA vytiahol 32 zákrokov. Jeho spoluhráč Libor Nemec zaznamenal gól a asistenciu.

Druhou hviezdou duelu Muskegonu a Sioux City bol Šichabutdin Gadžiev. Pochytal 21 striel pri výhre 3:2. Jeho náprotivok Samuel Urban kryl 24 pokusov.

Bodoval ešte Peter Císar. K výhre Farga 6:1 nad Jenčkovým Youngstownom prispel gólovou prihrávkou. Adam Žlnka skóroval pri víťazstve Des Moines 5:2 nad Tri-City, asistenciu zaznamenal jeho spoluhráč Theo Kiss.

Šimon Latkóczy sa na univerzite raduje z postupu do finále NCHC. Jeho Omaha porazila Severnú Dakotu 6:3 a vo finále ju čaká Denver.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»VIDEO: Dvorský nastrieľal hetrik. Chýba mu gól, aby vyrovnal slovenský rekord