VIDEO: Konrád exceloval, Karlove Vary ukončili sezónu s humorom

Branislav Konrád.
Branislav Konrád. (Autor: facebook/HC Olomouc)
TASR|14. mar 2023 o 21:05 (aktualizované 14. mar 2023 o 23:35)

Výrazný podiel na výhre Olomouca mal Jakub Orsava.

PRAHA. Hokejisti Olomouca sa stali po Třinci a Komete Brno tretím postupujúcim z predkola do štvrťfinále play off českej extraligy. Vo štvrtom zápase triumfovali nad Karlovými Varmi 3:0 a v sérii uspeli 3:1 na zápasy.

Na víťazstve ôsmeho tímu základnej časti mal zásluhu aj slovenský brankár Branislav Konrád. Vychytal čisté konto, keď kryl všetkých 25 striel súpera.

Výrazný podiel na úspechu Olomouca mal útočník Jakub Orsava, ktorý streli prvé dva góly v stretnutí a na tretí asistoval Janovi Knotekovi.

Karlove Vary však zobrali koniec sezóny športovo a s humorom.

Na sociálnej sieti zverejnili vzhľadom na situáciu tematické video, v ktorom sa Miloš Zeman lúčil s prezidentským úradom po nedávnych voľbách v Česku.

Zoznam štvrťfinalistov v utorok večer doplnili Bílí Tygři, ktorí otočili proti Plzni v rozhodujúcom piatom stretnutí výsledok z 0:3 na 4:3 po predĺžení.

Jednou asistenciou sa na triumfe podieľal aj slovenský obranca Michal Ivan. V drese hostí nebodoval Adrián Holešinský, pre ktorého sa sezóna skončila.

Liberec sa vo štvrťfinále stretne s Hradcom Králové. Olomouc sa vo štvrťfinále stretne s víťazom základnej časti z Pardubíc a ďalšie štvrťfinálové dvojice tvoria Vítkovice - Kometa Brno a Sparta Praha - Třinec.

Tipos extraliga - predkolo play off:


Olomouc - Karlove Vary 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

Góly: 11. a 32. Orsava, 53. Knotek

/konečný stav série: 3:1, postúpil Olomouc/

Liberec - Plzeň 4:3 pp (2:3, 1:0, 0:0 - 1:0)

Góly: 14. a 16. Dlouhý, 25. Rychlovský (Ivan), 62. Najman - 4. Mertl, 6. Suchý, 9. Bitten

/konečný stav série: 3:2, postúpil Liberec/

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»VIDEO: Konrád exceloval, Karlove Vary ukončili sezónu s humorom