Hantuchová získala ďalšie srdiečko za prístup k reprezentácii

(Autor: FOTOARCHÍV SME - TOMÁŠ BENEDIKOVIČ)
TASR|16. apr 2013 o 12:10

Vlani dostala Hantuchová srdiečko za úspešné vystúpenie v stretnutí 1. kola II. svetovej skupiny proti Francúzsku.

LONDÝN. Slovenská tenistka Daniela Hantuchová získala druhýkrát v kariére "srdiečko" za vzorný prístup k reprezentácii svojej krajiny v Pohári federácie.

Cenu "Heart Award" od fanúšikov si tentokrát vyslúžila za skvelé výkony vo februárovom zápase 1. kola svetovej skupiny proti Srbsku v Niši (3:2). V hale ČAIR vyhrala obe dvojhry, keď zdolala Bojanu Jovanovskú i Vesnu Doloncovú.

Ďalšími ocenenými sú Poľka Agnieszka Radwaňská, Kazaška Galina Voskobojevová a Brazílčanka Cristina Goncalvesová.

Vlani dostala Hantuchová srdiečko za úspešné vystúpenie v stretnutí 1. kola II. svetovej skupiny proti Francúzsku v bratislavskom NTC (3:2), v ktorom si poradila s Pauline Parmentierovou i s Alize Cornetovou.

"Zisk fedcupového srdiečka je pre mňa cennejší ako turnajová trofej. O cene totiž rozhodli fanúšikovia, navyše vo Fed Cupe hrám za Slovensko," povedala vlani v marci pre TASR bývalá svetová päťka.

Hantuchová sa ocitla medzi kandidátkami na Heart Award aj v máji 2010 po tom, ako v belehradskej Arene rozhodujúcou mierou prispela k triumfu 3:2 nad Srbskom a k návratu Slovenska medzi elitnú fedcupovú osmičku. Ocenenie však vtedy putovalo do rúk Belgičanky Yaniny Wickmayerovej.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hantuchová získala ďalšie srdiečko za prístup k reprezentácii