Hantuchová na Bali po boku Davenportovej

SITA|9. sep 2007 o 19:14

NUSA DUA 9. septembra (SITA) - Turnaj WTA Tour Commonwealth Bank Tennis Classic na indonézskom ostrove Bali (dotácia 225 000 USD, tvrdý povrch vonku), ktorý si zvolila za svoj návrat na profesionálne ...

NUSA DUA 9. septembra (SITA) - Turnaj WTA Tour Commonwealth Bank Tennis Classic na indonézskom ostrove Bali (dotácia 225 000 USD, tvrdý povrch vonku), ktorý si zvolila za svoj návrat na profesionálne dvorce po pôrode Američanka Lindsay Davenportová, má o náboj navyše aj zo slovenského pohľadu. Slovenská jednotka a turnajová dvojka Daniela Hantuchová sa vo štvorhre predstaví práve po boku bývalej svetovej jednotky Davenportovej. Slovensko-americká dvojica, ktorá obdržala voľnú kartu od organizátorov, si podľa internetovej stránky podujatia na úvod zmeria sily s francúzsko-tureckým párom Sophie Lefevreová - Ipek Senogluová.

Hantuchová a Davenportová už poznajú aj svoje súperky vo dvojhre. Slovenka má v 1. kole voľno a v druhom narazí na víťazku súboja Elise Tamaelová (Hol.) - Jill Craybasová (USA). Súperkou Davenportovej v 1. kole bude piata nasadená Eleni Daniilidouová z Grécka.

Trojnásobná grandslamová šampiónka Davenportová (31) sa na Bali predstaví iba tri mesiace po narodení svojho syna Jaggera Momentálne 112. v rebríčku WTA Tour vyhrala turnaj na exotickom ostrove v roku 2005 a o rok neskôr sa dostala do semifinále. V roku 2006 ešte absolvovala turnaj v Pekingu a potom na chvíľu odložila raketu, aby 10. júna tohto roku priviedla na svet syna Jaggera v manželstve s investičným bankárom Jonathanom Leachom.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hantuchová na Bali po boku Davenportovej