Hamšík sa nerozhádal s Neapolom

Marek Hamšík.
Marek Hamšík. (Autor: FOTO - TASR/AP)
SITA|20. jan 2009 o 20:54

Podľa Juraja Vengloša je všetko v poriadku, s riaditeľom Neapola Marinom nemal nikdy problémy.

BRATISLAVA. „Môžete pokojne napísať, že je to od A do Z výmysel,“ komentoval pre SME správy o vzťahu jeho mandanta, futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka a klubu SSC Neapol. Podľa nich sa „Marechiaro“ háda s vedením po vylúčení na pôde Chieva za protesty u rozhodcu. Za červenú ho vedenie vraj pokutovalo 5000 eurami.

Podľa Tuttosport sa stretol Hamšíkov agent Juraj Vengloš so športovým riaditeľom SSC Pierpaolom Marinom a vraj išlo o veľmi búrlivú diskusiu. Vengloš údajne predložil návrh, podľa ktorého by hráč mohol odísť, ak klub nepostúpi do LM. „Marino nebol ani na vyhlasovaní talianskych Oscarov, neviem, kde som sa mal s ním hádať. Všetko je v poriadku. Navyše, s Marinom som v živote nemal problémy,“ pridal Vengloš.

Výšku pokuty za vylúčenie nevedel, my sme zistili, že išlo o tritisíc eur a stop na dva zápasy. Je to Hamšíkovo prvé vylúčenie v kariére. Informáciu máme od hráčovho otca Richarda. Hamšík získal cenu pre najlepšieho mladého hráča Serie A. Za ním skončili Balotelli z Interu a Giovinco z Juventusu. Dal v 37 dueloch 9 gólov. V tomto ročníku 7, k tomu 2 v Talianskom pohári. Hamšík i Vengloš opätovne vyhlásili, že najmenej do leta 2009 zostane v Neapole. „Cítim sa tu veľmi dobre, nemám dôvod odísť,“ zopakoval včera Hamšík. Vedia si ho predstaviť v Interi, Juventuse, Chelsea, Manchester City a najnovšie i United.

Najviac Oscarov získal Švéd z Interu Zlatan Ibrahimovič: cenu pre najlepšieho cudzinca, za najkrajší gól, pre najlepšieho zo Serie A. Kapitán Juventusu Del Piero je najlepší domáci i najmilovanejší hráč. Jeho spoluhráči Chiellini a Buffon brali ceny pre najlepšieho obrancu a brankára.

Nachádzate sa tu:
Domov