Hamburčania fanúšikmi SV až za hrob

SITA|9. sep 2008 o 17:29

HAMBURG 9. septembra (SITA, AP) - Vedenie tímu nemeckej futbalovej I. bundesligy Hamburger SV sa rozhodlo ponúknuť verným fanúšikom zaujímavú možnosť posledného odpočinku - na klubovom cintoríne. Jeho ...

HAMBURG 9. septembra (SITA, AP) - Vedenie tímu nemeckej futbalovej I. bundesligy Hamburger SV sa rozhodlo ponúknuť verným fanúšikom zaujímavú možnosť posledného odpočinku - na klubovom cintoríne. Jeho plochu bude pokrývať trávnatý koberec z domovského stánku HSH Nordbank Arény. Z nového cintorína bude výhľad na štadión bundesligistu. "V najbližších dňoch budeme mať k dispozícii cintorín pre fanúšikov," povedal v utorok člen vedenia klubu Christian Reichert. Podobnú možnosť majú aj priaznivci argentínskeho mužstva Boca Juniors.

Podľa informácií z prostredia vedenia klubu by sa cena 25-ročného prenájmu za jedno miesto mala vyšplhať na 2500 eur, urna v klubových modro-bielych farbách bude stáť 350 eur. Celkovo by malo byť k dispozícii približne 500 miest na posledný odpočinok fanúšikov. Klubový cintorín bude súčasťou mestského cintorína a vchod bude cez bránu v tvare futbalovej bránky. Vážny záujem už údajne prejavilo asi 10 zanietených fans.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Hamburčania fanúšikmi SV až za hrob