Bujaré oslavy v Tatrane: Hráči vytiahli veci, ktoré sme od nich nečakali

Hádzanári Tatrana Prešov.
Hádzanári Tatrana Prešov. (Autor: TASR)
Ján Leško|10. mar 2022 o 15:30

Slovenský majster po Poľsku zabral aj vo Švajčiarsku.

WINTERTHUR/PREŠOV. Slovenskému hádzanárskemu šampiónovi sa v ostatných zápasoch darilo aj na pôde atraktívnych európskych súperov.

Vicemajstrovi Poľska v Plocku síce podľahol aj napriek heroickému výkonu, ale po týždni v Európskej lige EHF znovu naplno zabral.

Výsledkom bola parádna rozlúčka s druhou najprestížnejšou európskou súťažou hádzanárov v hale švajčiarskeho majstra Pfadi Winterthur.

Prehru oplatili, v tabuľke súpera preskočili

Tatran Prešov dokázal silnému švajčiarskemu klubu oplatiť štvorgólovú prehru z Tatran handball areny rovnakým rozdielom.

V konečnej tabuľke skupinovej fázy tak slovenský majster po domácej výhre nad španielskym klubom CD Bidasoa Irun a úspechu vo švajčiarskom Winterthure preskočil svojho posledného súpera a obsadil konečnú piatu priečku.

Pozoruhodné na ostatných výkonoch tímu vedeného trénerským tandemom Radoslav Antl –Marek Gernát je fakt, že ich Prešov docielil so zraneniami zdecimovaným hráčskym kádrom.

Tak ako v Poľsku a naostatok vo Švajčiarsku sa tréneri Tatrana Prešov mohli opierať o statočnosť na ihrisku každého z hráčov, ktorí mohli na ihrisko.

Iste, ako vo Winterthure podčiarkovali prešovskí tréneri, zvíťazil v prvom rade tímový výkon. Nemožno ale pritom nespomenúť tých najväčších ťahúňov. Predovšetkým streleckú akvizíciu Tatrana a kapitána mužstva Rábeka.

Skvelými zákrokmi sa prezentoval aj brankár Colodeti. Zrejme sa chcel predviesť aj pred priateľkou, študentkou v nemeckom Mníchove.

Tá do Winterthuru pricestovala aj s dvomi kamarátkami a s manželskou dvojicou z Torysy pri Sabinove ich v hľadisku bolo počuť.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Bujaré oslavy v Tatrane: Hráči vytiahli veci, ktoré sme od nich nečakali