Guédé sa stal hráčom zápasu Leverkusen - Freiburg

(Autor: SITA/AP)
SITA|1. apr 2012 o 11:38

Futbalisti SC Freiburg zvíťazili v sobotňajšom zápase 28. kola Bundesligy na pôde Bayeru Leverkusen 2:0, zaslúžil sa o to aj slovenský reprezentant Karim Guédé.

LEVERKUSEN. Donedávna ešte stredopoliar Slovana Bratislava opäť nastúpil v základnej zostave a výkonom nadviazal na predošlé stretnutie proti Kaiserslauternu (taktiež 2:0), v ktorom pomohol svojmu tímu k trom bodom víťazným gólom.

Dvadsaťsedemročný rodák z Hamburgu tentokrát neskóroval, jeho prítomnosť však bola na ihrisku cítiť. Guédé, ktorý inkasoval v 28. min žltú kartu a hral do 74. min, sa prezentoval sebe vlastným behavým prejavom a viacerými nebezpečnými strelami na bránku.

Fanúšikovia ho dokonca na nemeckej verzii známeho špecializovaného portálu goal.com označili za najlepšieho hráča zápasu. Do merania síl zasiahol aj Guédého klubový a reprezentačný spoluhráč Erik Jendrišek, ktorý nastúpil v 88. min.

Freiburg neprehral v ostatných piatich ligových dueloch, z toho štyrikrát bodoval naplno a z niekdajšieho posledného sa posunul na priebežné 13. miesto. "Tri body, ideme hore!“ komentoval Guédé sobotňajší výsledok na svojom facebookovom profile.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Guédé sa stal hráčom zápasu Leverkusen - Freiburg