Súboj Slovákov v zámorskej MLS priniesol prestrelku, o výsledku rozhodlo video

Momentka zo zápasu Minnesota United - Chicago Fire.
Momentka zo zápasu Minnesota United - Chicago Fire. (Autor: TASR/AP)
TASR|5. nov 2020 o 07:48

Tím kapitána Greguša zachraňoval bod.

ST. PAUL. Súboj dvoch slovenských futbalistov v zámorskej MLS sa skončil nerozhodne.

Minnesota United s kapitánom Jánom Gregušom remizovala v stredajšom dueli s Chicagom Fire v zostave s obrancom Borisom Sekuličom 2:2 a natiahla šnúru bez prehry na sedem zápasov.

Minnesota v druhom polčase zmazala dvojgólové manko, Robin Lod vyrovnal desať minút pred koncom. Chicago síce v 92. minúte skórovalo aj tretí raz, avšak gól neuznal videorozhodca.

Domácim patrí priebežne šiesta priečka v Západnej konferencii. Chicago čaká na plný bodový zisk už päť zápasov, v tabuľke Východnej konferencie je na desiatej pozícii.

Obaja slovenskí reprezentanti odohrali plnú minutáž.

Greguš nechýba v nominácii trénera Štefana Tarkoviča na novembrový zraz, Sekulič figuruje len medzi náhradníkmi a jeho donominovanie sa neočakáva.

V menoslove sa už totiž nachádzajú dvaja praví krajní obrancovia Peter Pekarík a Martin Koscelník. Rodák zo srbského Belehradu, ktorý získal slovenské občianstvo počas pôsobenia v bratislavskom Slovane, pritom za posledný mesiac zaznamenal premiérové dva góly v MLS.

Slovenský tím čaká finálový zápas baráže o postup na EURO proti Severnému Írsku a súboje Ligy národov proti Škótsku a Česku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Súboj Slovákov v zámorskej MLS priniesol prestrelku, o výsledku rozhodlo video