Galád zúžil nomináciu 21-ky

SITA|12. nov 2011 o 14:37

Ivan Galád zúžil nomináciu 21-tky na stretnutie proti Francúzsku v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy 2013 do Izraela na 18 hráčov.

SENEC. Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Ivan Galád zúžil nomináciu na blížiace sa stretnutie proti rovesníkom z Francúzska v 9. skupine kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2013 do Izraela (hrá sa v pondelok 14. novembra od 20.45 h v Angers) na 18 hráčov.

Pôvodný 22-členný káder teda po sobotňajšom tréningu opustili brankár Michaloviec Patrik Le Giang, dvojica Trenčanov - útočník Peter Mazan a stredopoliar Samuel Štefánik, ako aj obranca Dukly Banská Bystrica Norbert Gyömbér. Agentúru SITA informoval technický vedúci SR "21" Dávid Vailing.

Mladí Slováci majú v sobotu popoludní voľno a do Francúzska odlietajú v nedeľu o 10.00 h z bratislavského letiska M. R. Štefánika.

ico

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov proti Francúzsku (hrá sa v pondelok 14. novembra od 20.45 h v Angers):

Brankári: Pavol Bajza (MFK Dubnica), Matej Rakovan (MŠK Žilina)

Obrancovia: Róbert Pillár (FK Senica), Matúš Čonka (MFK Košice), Tomáš Košút (1. FC Slovácko/ČR), Kristián Kolčák, Lukáš Pauschek (obaja ŠK Slovan Bratislava), Marián Kolmokov (FC Nitra),

Stredopoliari: Jakub Holúbek (AS Trenčín), Ján Greguš (Baník Ostrava/ČR), Filip Kiss (Cardiff City/Angl.), Juraj Vavrík (MFK Ružomberok), Marek Hlinka (Dukla Banská Bystrica), Jakub Paur (FC ViOn Zlaté Moravce), Róbert Valenta (1. FK Příbram/ČR)

Útočníci: Róbert Mak (1. FC Norimberg/Nem.), Milan Lalkovič (FC Chelsea/Angl.), Arnold Šimonek (FC Nitra)

Nachádzate sa tu:
Domov