Strelil rozhodujúci gól, potom sa pobral na letisko. Hviezdny hráč majstra mal autonehodu

Victor Boniface.
Victor Boniface. (Autor: REUTERS)
REUTERS|20. okt 2024 o 16:39

K nehode došlo v nedeľu ráno.

LEVERKUSEN. Útočník Bayeru Leverkusen Victor Boniface mal autonehodu po víťazstve klubu nad Eintrachtom Frankfurt 2:1, informovali v nedeľu nemecké médiá.

Boniface, ktorý v sobotňajšom zápase skóroval v 72. minúte, v nedeľu zdieľal fotografie a video rozbitého auta v medzičasom zmazaných príspevkoch na Instagrame, ako aj niečo, čo vyzeralo ako fotografia jeho ruky pokrytej krvou.

Nemecký bulvárny denník Bild uviedol, že nigérijský internacionál bol cestujúcim v aute na ceste na letisko vo Frankfurte a utrpel menšie zranenia ruky, než ho previezli do nemocnice.

V príspevku na sociálnej sieti X, predtým známej ako Twitter, Boniface napísal: "Boh je najväčší".

Na webovej stránke polície spolkovej krajiny Hesensko sa uvádza, že k nehode došlo v nedeľu ráno.

"Dvadsaťosemročný muž viedol Mercedes v strede troch jazdných pruhov v smere na Frankfurt, keď podľa vlastného vyjadrenia stratil kontrolu nad vozidlom v dôsledku únavy a bočne sa zrazil s nákladným vozidlom, ktoré išlo v pravom jazdnom pruhu vedľa mercedesu," dodala správa.

Leverkusen a Bonifaceho manažérska agentúra bezprostredne nereagovali na e-mailovú žiadosť o komentár.

Dvadsaťtriročný Boniface strelil v tejto sezóne za Leverkusen sedem gólov v 10 vystúpeniach vo všetkých súťažiach.

Nemecký majster Leverkusen, ktorý je v tabuľke Bundesligy na štvrtom mieste so 14 bodmi zo siedmich zápasov, sa v stredu stretne v Lige majstrov s francúzskym Brestom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bundesliga»Strelil rozhodujúci gól, potom sa pobral na letisko. Hviezdny hráč majstra mal autonehodu