Zápasy proti AS Rím a Aston Ville môžu znamenať oveľa viac, než si myslíme (Podcast Spoza piva)

Momentka zo zápasu Košice - AS Rím
Momentka zo zápasu Košice - AS Rím (Autor: TASR)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|25. júl 2024 o 08:45

Podcast Spoza piva predstavuje svoju 86. epizódu.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. V najnovšej epizóde sa naše cesty na niekoľko dní rozišli, keďže sme potrebovali pokryť dve rozdielne podujatia. Teda, rozdielne miestom konania, nie zmyslom. 

Zatiaľ čo Timo sa vybral do Trnavy na zápas proti Aston Ville, Samo pozoroval v pondelok domáce Košice proti AS Rím.

V trnavskej aréne bola od začiatku skvelá atmosféra, o ktorú sa starali cez 16-tisíc divákov. V zápase dominovali hráči z Birminghamu, ktorí ukázali, že právom budú hrať v tejto sezóne Ligu majstrov a patria medzi najodolnejšie cely Premier League. 

Zahanbiť sa však nenechali ani Gašparíkovci. Trnava mala pár náznakov šancí, kde hráči ukázali, že sa proti gigantovi neboja hrať otvorenú partiu.

V novej epizóde sa dozviete

  • Ako bolo v Trnave a Košiciach
  • Čo nás najviac zaujalo na hre Villy či Rimanov
  • Čo nás na týchto zápasoch najviac potešilo

Aj do krásnej Košickej futbalovej arény zavítala početná kulisa divákov, no atmosféra sa podľa Sama nedala porovnať. Tak či onak, slávny celok z Ríma priniesol do Košíc aj veľkú kvalitu, ktorú ocenili aj diváci. Košičanom sa podarilo uhrať remízu 1:1.

V závere epizódy sa chalani venovali aj nasledujúcim akciám, ktoré ich spoločne čakajú, pričom najskôr je na programe predkolo Európskej ligy v Ružomberku, kam príde slávny Trabzonspor.

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Zápasy proti AS Rím a Aston Ville môžu znamenať oveľa viac, než si myslíme (Podcast Spoza piva)