Nečakané rozhodnutie. Skuhravý skončil v Podbrezovej na vlastnú žiadosť

Roman Skuhravý
Roman Skuhravý (Autor: TASR)
TASR|6. júl 2024 o 19:59

Podbrezová je bez trénera len tri týždne pred štartom nového ročníka Niké ligy.

PODBREZOVÁ. Český futbalový tréner Roman Skuhravý opúšťa po troch rokoch FK Železiarne Podbrezová. V klube skončil na vlastnú žiadosť.

Účastník Niké ligy na svojom webe informoval, že už hľadá za 49-ročného kouča náhradu.

Skuhravý prevzal kormidlo v Podbrezovej v júli 2021 a hneď vo svojej prvej sezóne dokázal doviesť tím do najvyššej súťaže.

V premiérovom ročníku v Niké lige skončili "železiari" pod jeho vedením na štvrtom mieste, čo je najlepšie umiestnenie klubu v jeho vyše storočnej histórii.

V uplynulej sezóne 2023/2024 obsadili Podbrezovčania šiestu priečku, zároveň dokráčali až do semifinále Slovenského pohára.

"Tréner sa rozhodol nepokračovať ďalej v našom klube, ďakujeme mu za fantastickú robotu, ktorú pre nás urobil. Bude veľmi ťažké ho v pokročilom štádiu prípravy nahradiť. Budeme musieť veľmi rýchlo konať, pretože odchádzame na sústredenie.

Situácia nie je jednoduchá, ale verím, že ju vyriešime najlepšie v rámci možností, ktoré máme," povedal pre klubový web generálny manažér "železiarov" Miroslav Poliaček.

Skuhravý viedol Podbrezovú v 109 súťažných zápasoch. Z toho bolo 65 v Niké lige, 30 počas pôsobenia v 2. lige a 14 v pohárovej súťaži.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Nečakané rozhodnutie. Skuhravý skončil v Podbrezovej na vlastnú žiadosť