Namiesto oslavy krutá realita. Šestákovi v Demjate vyhorel dom

Dom zhorel do tla.
Dom zhorel do tla. (Autor: Korzár/ar)
Sportnet|15. dec 2022 o 11:07

Predbežnú škodu vyčíslili na 500-tisíc eur.

PREŠOV. Bývalému slovenskému futbalovému reprezentantovi Stanislavovi Šestákovi v noci zo stredy na štvrtok zhorel v jeho rodnej obci Demjata dom.

Požiar v dvojpodlažnej drevostavbe vypukol krátko po polnoci, uhasiť sa ho podarilo krátko po 4:00 hod.

​„Z dôvodu silného zadymenia boli pri zásahu použité autonómne dýchacie prístroje. Pri požiari nedošlo k žiadnym zraneniam. Na miesto udalosti bola vyslaná aj expertízna skupina z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu MV SR v Bratislave. Príčina vzniku požiaru je momentálne v štádiu zisťovania,“ uviedla pre tvnoviny.sk Miroslava Knišová z Krajského riaditeľstva HaZZ v Prešove.

Predbežnú škodu vyčíslili na 500-tisíc eur. Šesták, ktorý je v súčasnosti podpredsedom predstavenstva FC Tatran Prešov, sa v súčasnosti zdržiava s rodinou najmä v Prešove. V nedávnych komunálnych voľbách bol zvolený do mestského zastupiteľstva.

„Neviem ani ja, čo sa stalo. Idem tam. Sú tam vyšetrovatelia,“ povedal Šesták pre Korzár vo štvrtok dopoludnia Stanislav Šesták. Z domu odišiel v stredu po desiatej večer a v čase požiaru v ňom nikto nebol.

„Žili sme tam. Akurát nedávno som si prehodil trvalé bydlisko a fungovali sme v Prešove. Do domu v Demjate sme chodili na víkendy alebo keď bolo nejaké voľno. Všetko sme mali v dome,“ zronene konštatoval Šesták, ktorý sa v piatok 16. decembra dožije okrúhlych 40-tych narodenín.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Namiesto oslavy krutá realita. Šestákovi v Demjate vyhorel dom