Dobrá správa pre Trnavu. Spartak povedie aj v ďalších rokoch Gašparík

Tréner Trnavy Michal Gašparík.
Tréner Trnavy Michal Gašparík. (Autor: TASR)
Sportnet|25. jan 2024 o 14:43

Zmluvu predĺžil na dva roky.

TRNAVA. Tréner Michal Gašparík predĺžil zmluvu s FC Spartak Trnava do roku 2026. Klub o tom informoval na svojej stránke.

Gašparík je najdlhšie kontinuálne pôsobiacim trénerom v Trnave, ak by však vydržal do konca kontraktu, stal by sa najdlhšie pôsobiciacim trénerom vôbec a prekonal by rekord Antona Malatinského.

„Je to výborný pocit, lebo som tu doma, dostal som ďalšiu dôveru a môžem predĺžiť kontrakt. Budem súčasťou tohto klubu a verím, že sa nám bude aj naďalej dariť a že zažijeme čo najviac pozitívnych chvíľ,“ povedal po podpise zmluvy Michal Gašparík.

Tréner prišiel do Trnavy pred tromi rokmi počas zimnej prestávky. Pod jeho vedením je maximum Trnavy v lige 3. miesto, no dvakrát ovládol s tímom Slovnaft Cup.

S tímom sa dokázal prebojovať aj skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy, odkiaľ už do vyraďovacích súbojov nepostúpil.

Celkovo odtrénoval mužstvo v 137 zápasoch, z ktorých sa tešil z výhry 79-krát. „Ukázal jasnú víziu, systematicky pracuje na tom, aby káder bol stále silnejší, vyrovnanejší a odolnejší.

Vtlačil mužstvu svoju pečať, mančaft dosahuje úspechy, vidno postupný progres. Predĺženie zmluvy je logickým vyústením týchto aspektov, ktoré ocenili aj majitelia klubu.

Zároveň zastávam názor, že pre futbalové mužstvo je dôležitá kontinuita a citlivé zásahy, som preto presvedčený, že ide o správny krok pre Spartak Trnava,“ uviedol prezident klubu Peter Macho.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Dobrá správa pre Trnavu. Spartak povedie aj v ďalších rokoch Gašparík