Ružomberok zlyhal organizačne, ale určite nie futbalovo (podcast Spoza piva)

Ján Hladík a Stefano Denswil (vpravo) v zápase MFK Ružomberok - Trabzonspor v Konferenčnej lige.
Ján Hladík a Stefano Denswil (vpravo) v zápase MFK Ružomberok - Trabzonspor v Konferenčnej lige. (Autor: TASR)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|30. júl 2024 o 19:20

Podcast Spoza piva predstavuje ďalšiu epizódu, v ktorej sa Timo a Samo venovali primárne slovenským klubom v pohárovej Európe.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. V úvode sezóny 2024/2025 sa v európskych pohároch predstavujú štyri slovenské kluby. Slovan Bratislava ako majster našej ligy aktuálne čaká odveta zápasu so slovinským majstrom z Celje.

Ako sme aj zhodnotili v epizóde, zápas na ihrisku Slovincov veľa nepriniesol. Celje dokonca počas víkendu zmenili trénera, čo môže mať v utorok vplyv na ích výkon.

Tragicky naskočila do zápasu proti Zira Baku Dunajská Streda. Klub z juhu Slovenska dostal 4:0 a šanca na ich postup ďalej je veľmi nízka.

Trnava odohrala prvý zápas na ihrisku Sarajeva, odkiaľ si odniesli bezgólovú remízu a do domácej odvety majú tak výhodnú pozíciu.

V novej epizóde sa dozviete

  • Ako bolo v Trnave a Košiciach
  • Čo nás najviac zaujalo na hre Villy či Rimanov
  • Čo nás na týchto zápasoch najviac potešilo

Ako víťaz pohára sa do kolotoča európskych súťaží dostal aj Ružomberok. Toho po tom, čo vyradili Tobol, čakal veľkoklub z Turecka, Trabzonspor.

Aj keď im veľa ľudí nedávalo šancu, Ruža predviedla v domácom zápase skvelý výkon, pričom zásluhou efektivity súpera napriek tomu prehrali 2:0.

Vypočujte si našu epizódu a dozviete aj to, ako katastrofálne zlyhal Ružomberok po organizačnej stránke, a ako skvele sa mu darilo na ihrisku. 

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Ružomberok zlyhal organizačne, ale určite nie futbalovo (podcast Spoza piva)