Sme veľmi malá krajina na to, aby sme uprednostňovali egá pred výkonnosťou hráčov (podcast Spoza piva)

Vladimír Weiss ml. v drese ŠK Slovan Bratislava.
Vladimír Weiss ml. v drese ŠK Slovan Bratislava. (Autor: TASR)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|2. nov 2023 o 12:40

Podcast Spoza piva prichádza so svojou 48. epizódou, ktorá vznikla počas plodného popoludnia v košickom štúdiu.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Podcast Spoza piva predstavuje ďalšiu epizódu. Tá je špeciálna najmä z dôvodu, že rovnako, ako predošlá, aj táto vznikala v košickom štúdiu, kde si chalani Spoza piva prebrali viacero tém.

Epizóda s poradovým číslom 48 sa niesla v znamení skupinovej fázy kvalifikácie na budúcoročné EURO, ktoré sa uskutoční v Nemecku.

Timo a Samo si rozobrali každú jednu skupinu osobitne a svojsky zhodnotili pohľad na možných postupujúcich či najväčšie prekvapenia.

Reč bola, prirodzene, dlhšia pri našej skupine, v ktorej sme na tom síce veľmi dobre a máme už 16 bodov, no od postupu nás ešte stále delí jeden bodový zisk.

V rámci našej reprezentácie sme sa bavili aj o tom, prečo nie je Vladimír Weiss ml. v reprezentácii a či vôbec máme ako krajina na to, aby sme robili podobné ťahy.

V najnovšej epizóde sa dozviete aj:

  • Ktoré krajiny najviac prekvapili?
  • Kto sa pravdepodobne nedostane na EURO?
  • Ako sme na tom s postupom na záverečný turnaj?
  • Čo Vladimír Weiss ml. a reprezentácia?

Náš názor si môžete vypočuť v novej epizóde, pričom na ten váš sa tešíme v sekcii komentárov pod článkom, alebo vo vašej obľúbenej podcastovej aplikácii, cez ktorú počúvate podcast Spoza piva.

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Sme veľmi malá krajina na to, aby sme uprednostňovali egá pred výkonnosťou hráčov (podcast Spoza piva)