Čakvetadze? Na papieri si ho nemôžeme dovoliť, ale chce zostať, tvrdil Weiss

Hráči Slovana a Giorgi Čakvetadze sa tešia zo zisku titulu po zápase 9. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o titul MFK Dukla Banská Bystrica - ŠK Slovan Bratislava.
Hráči Slovana a Giorgi Čakvetadze sa tešia zo zisku titulu po zápase 9. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o titul MFK Dukla Banská Bystrica - ŠK Slovan Bratislava. (Autor: TASR - Ján Krošlák)
Titanilla Bőd|14. máj 2023 o 00:30

Tréner Slovana po zisku titulu vyzdvihol vzťah s hráčmi.

Má za sebou náročnú sezónu. Po niektorých európskych zápasoch bol zdrvený, inokedy s vervou hovoril o taktike aj emóciách.

Tréner Slovana Bratislava VLADIMÍR WEISS st. bol veľmi zhovorčivý aj po zápase 9. kola nadstavby o titul najvyššej futbalovej súťaže. Slovan zvíťazil v Banskej Bystrici 2:1 a získal piaty titul v rade. Tretí pod vedením Weissa, hoci v sezóne 2020/21 prišiel tréner v samom závere ročníka.

Ako prezradil v hlúčiku prítomných novinárov, energiu i chuť do futbalu má stále.

Čo sa v rozhovore dočítate:

  • Ktorý zápas bol podľa neho na jar kľúčový?
  • Kto bude mať na starosti transferovú politiku v Slovane?
  • Od čoho závisí, či bude v klube pokračovať?
  • Čo si myslí o budúcnosti Čakvetadzeho?

Aké sú vaše pocity bezprostredne po zápase?

Pocity sú uspokojivé. Som unavený, ale šťastný, že sme to zvládli. Málokto nám už veril pred tým rozhodujúcim zápasom doma s Dunajskou Stredou, ktorý nám dal šancu zvrátiť ligu.

Som rád, že som bol taký prorok, že sa nebude rozhodovať v poslednom kole a že sme to zvládli. Klobúk dole pred mužstvom, vyhrali sme všetky posledné zápasy.

Zaslúžene sme získali titul, lebo v ťažkých zápasoch sa ukázala kvalita a skúsenosť mužstva a to, že hráči ťahali neuveriteľnú sezónu. Prakticky sme odohrali dvakrát toľko zápasov ako všetky mužstvá a s ťažkými súpermi. Zvládli sme aj ligu, síce sme nevyhrali pohár, ale šetril som niektorých hráčov na ligu. Hráči bojovali, aj za nás, aj za klub tak, ako sa má.

Samozrejme, ja nikdy nebudem spokojný, je na čom robiť.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Čakvetadze? Na papieri si ho nemôžeme dovoliť, ale chce zostať, tvrdil Weiss