Sergio Ramos je stále bez klubu. Dostal ponuku z Egypta, ale chcel viac peňazí

Sergio Ramos.
Sergio Ramos. (Autor: SITA/AP)
SITA|7. okt 2024 o 14:53

Skúsený Španiel hral v uplynulej sezóne v FC Sevilla.

BRATISLAVA. Španielsky futbalový obranca Sergio Ramos si naďalej nevie nájsť nové pôsobisko.

Svoj hráčsky životopis si však mohol obohatiť o z pohľadu Európana netradičnú zastávku. Majstrovi sveta i dvojnásobnému kontinentálnemu šampiónovi ponúkol angažmán egyptský veľkoklub Zamalek Káhira.

Ako uviedol web denníka Marca, predstavitelia najúspešnejšieho afrického klubu 20. storočia nadviazali kontakt so zástupcami 38-ročného Ramosa, no napokon sa nepreťali ich ekonomické očakávania.

Skúsený zadák mal vyššiu predstavu o mzde než sú finančné možnosti Zamaleku. Ponuku sa tak rozhodol odmietnuť a nezamieriť do exotickej futbalovej destinácie k „faraónom“.

Ako uviedol člen predstavenstva klubu Hani Shoukry, v súčasnosti bolo ťažké podpísať zmluvu s Ramosom.

„Ak by sme s touto operáciou začali skôr, mohlo sa to zrealizovať. Ramosa naša ponuka potešila,“ vyhlásil Shoukry. Týmito slovami naznačil, že Zamalek by potreboval viac času, aby zohnal peniaze na uskutočnenie prestížneho transferu, ktorý by klubu pomohol zviditeľniť sa vo svete.

Sergio Ramos hral v uplynulej sezóne v FC Sevilla. Predtým si dva roky obliekal dres parížskeho Saint-Germain, kam zamieril v roku 2021 po 16-ročnom pôsobení v Reale Madrid.

Ramos patrí k ikonám svetového futbalu i na reprezentačnej úrovni. Za Španielsko nastúpil v 180 dueloch, v ktorých strelil 23 gólov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Sergio Ramos je stále bez klubu. Dostal ponuku z Egypta, ale chcel viac peňazí