Vittek o zápase PSG - Al Nassr: Kto vyhrá súboj dvoch najlepších hráčov sveta?

Cristiano Ronaldo počas predstavenia klubu Al-Nassr.
Cristiano Ronaldo počas predstavenia klubu Al-Nassr. (Autor: TASR/AP)
DOXXbet|19. jan 2023 o 09:00

V Rijáde sa možno posledný raz odohrá súboj Messi vs. Ronaldo.

Azda najviac pretriasaný priateľský zápas PSG a Al-Nassr neunikol ani bývalému slovenskému reprezentantovi Robovi Vittekovi.

DOXXbet sa ho opýtal, ako vidí tento zápas a kto z futbalových kráľov má väčšiu šancu vyhrať. Priateľský súboj medzi PSG - Al-Nassr má výkop naplánovaný na štvrtok 19. januára o 18.00 h.

Tomu, že v Saudskej Arábii bude aj v januári poriadne horúco, napovedá stretnutie dvoch futbalových legiend.

Na King Fahd Stadium v Rijáde sa možno poslednýkrát v kariére stretnú na jednom ihrisku futbalový králi Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Ako vidí výsledok zápasu Robo Viitek?

Al Nassr v súboji proti francúzskemu majstrovi spojil sily s Al Hilal All-Stars, a tak uvidíme najlepších hráčov, akých Saudi vo svojej lige majú.

Parížania sa zase budú spoliehať na svoj ofenzívny trojlístok Messi, Mbappé a Neymar, ktorí majú túto sezónu prsty už v 51 góloch francúzskej ligy!

(Autor: DOXXbet)

Sedemnásobný najlepší futbalista planéty Lionel Messi proti päťnásobnému kráľovi Cristianovi Ronaldovi. To bude futbalová šou, ktorú si nemôžeš nechať ujsť!

Pre fanúšikov tipovania je pripravená kurzová ponuka tohto zápasu v stávkovke DOXXbet s rôznymi príležitosťami. PSG - Al-Nasrr je unikát, ktorý si jednoducho nemôžeš nechať ujsť!

Doxxbet je hlavný reklamný partner portálu Sportnet.sk, text nie je súčasťou redakčného obsahu

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Vittek o zápase PSG - Al Nassr: Kto vyhrá súboj dvoch najlepších hráčov sveta?