Ďalší exces Nainggolana. Porušil pravidlá a klub ho vyradil z kádra

Radja Nainggolan.
Radja Nainggolan. (Autor: TASR/AP)
SITA|19. okt 2022 o 15:20

Na lavičke použil elektronickú cigaretu.

BRUSEL. Mimoriadne kuriózny incident stojí za vyradením niekdajšieho belgického reprezentanta Radju Nainggolana z kádra klubu Royal Antverpy.

Vedenie organizácie sa rozhodlo 34-ročného stredopoliara suspendovať po tom, ako ho zastihlo na lavičke použiť elektronickú cigaretu pred začiatkom ligového zápasu proti Standardu Liége.

V Belgicku je to na futbalových štadiónoch zakázané. Klub dištanc pre svojho hráča okrem obavy z možného narušenia fungovania A-tímu zdôvodnil aj neuspokojivými výkonmi Nainggolana.

"Chcel by som povedať, že to, čo som spravil, nebolo správne. Bolo to zlé, nad tým som však vtedy nepremýšľal. Klub sa rozhodol a ja to musím rešpektovať, aj keď to považujem za príliš prísne," napísal futbalista na sociálnych sieťach.

Podľa belgických médií počas minulého týždňa mala polícia zhabať jeho auto, keďže po zastavení sa nevedel preukázať platným vodičským preukazom.

Uvedený futbalista mal aj v minulosti viackrát problémy s disciplínou.

Ešte počas pôsobenia v Ríme dostal v roku 2018 pokutu a bol vyradený z kádra, keďže počas novoročných osláv zverejnil na instagrame niekoľko videí, na ktorých bol zjavne pod vplyvom alkoholu.

Nainggolan v minulosti absolvoval vo farbách belgickej reprezentácie 34 duelov, v národnom tíme však absentuje už od marca 2018.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalší exces Nainggolana. Porušil pravidlá a klub ho vyradil z kádra