Putnocký a Pich pravdepodobne skončia v Slasku Vroclav

Róbert Pich.
Róbert Pich. (Zdroj: slaskwroclaw.pl/Krystyna Pączkowska, Autor: slaskwroclaw.pl/Krystyna Pączkowska)
SITA|20. máj 2022 o 12:12

Vroclavčania sa na poslednú chvíľu zachránili v najvyššej poľskej futbalovej súťaži.

BRATISLAVA. V poľskom futbalovom klube Slask Vroclav sa počas letnej prestávky pred budúcou sezónou 2022/2023 udeje "revolúcia" v hráčskom kádri.

Ako referuje web sport.pl, mužstvo by mohli opustiť viaceré známe mená vrátane dvojice slovenských legionárov - brankára Matúša Putnockého a krídelníka Róberta Picha.

Vroclavčania nezažili vydarenú sezónu 2021/2022 a až do samého konca boli namočení v boji o záchranu v Ekstraklase. Niet preto divu, že predstavitelia klubu premýšľajú nad personálnymi zmenami v mužstve.

Tridsaťsedemročný Putnocký a o štyri roky mladší Pich boli v ostatných sezónach oporami tímu. Prvý menovaný bol brankárskou jednotkou a Pich je najlepším strelcom spomedzi aktívnych hráčov Slasku, keď v 270 dueloch nastrieľal 59 gólov.

Slask si pred niekoľkými dňami pripomenul 10 rokov od najväčšieho úspechu za ostatné dekády - majstrovského titulu v Ekstraklase 2011/2012.

Vybojovať ho vtedy pomohli i Slováci Marián Kelemen a Patrik Mráz. Vo Vroclave sa futbalový majstrovský titul predtým oslavoval iba v roku 1977.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Putnocký a Pich pravdepodobne skončia v Slasku Vroclav