ONLINE: MFK Zemplín Michalovce - MFK Skalica dnes, Niké liga LIVE (12. kolo)

MFK Zemplín Michalovce - MFK Skalica: ONLINE prenos zo zápasu 12. kola Niké ligy.
MFK Zemplín Michalovce - MFK Skalica: ONLINE prenos zo zápasu 12. kola Niké ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|27. okt 2024 o 12:30

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 12. kola Niké ligy: MFK Zemplín Michalovce - MFK Skalica.

MICHALOVCE. Futbalisti MFK Zemplín Michalovce a MFK Skalica dnes hrajú zápas 12. kola Niké ligy.

Kde sledovať Niké ligu v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: MFK Zemplín Michalovce - MFK Skalica dnes (Niké Liga LIVE, 12. kolo, nedeľa, výsledky, NAŽIVO)

Niké liga  2024/2025
27.10.2024 o 15:30
12. kolo
Michalovce
2:1
(2:0, 0:1)
90+6 minúta
Ukončený
Skalica
Prehľad
Góly: 19. Kyziridis (Sahinović), 27. Marcin (Kyziridis) – 62. Černek (Kopas). ŽK: 11. Bahi (MIC), 37. Ikoba (MIC), 89. Dzotsenidze (MIC), 90. Žofčák (MIC) – 34. Černek (SKA), 59. M. Nagy (SKA), 81. Hollý (SKA), 89. Podhorin (SKA). Rozhodca: Ruc – Štrbo, Bobko.. Diváci: 1263..
Prenos
Druhý úspešný víkend pre Michalovce. Po košickom skalpe majú zverenci trénera Antona Šoltisa aj ten skalický. Záhorácka kríza sa neskončila. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+6
Koniec zápasu.
90+5
importantSúboj brankárov v šestnástke Michaloviec! Junas vypomáhal spoluhráčom po zahranej štandardnej situácii, ale víťazom je Sahinović!
90+3
Arevalo zdolal v pokutovom území Alvesa, ktorý zo zeme sledoval arbitra, ako to vyhodnotí. Bolo by veľmi naivné čakať za tento ľahký súboj penaltu.
90
importantDruhý polčas sa bude nadstavovať o 6 minút! Je to ten čas, ktorý sa nehralo pre dlhé posudzovanie gólu Martina Černeka systémom VAR!
90
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zemplín Michalovce (Igor Žofčák).
90
importantSahinović zachránil Michalovce od vyrovnávajúceho gólu! Skalica mieri k rohovej zástavke! Igor Žofčák dostane žltú kartu za vyštartovanie na hlavného rozhodcu, ktorý niečo reklamoval!
89
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zemplín Michalovce (Tornike Dzotsenidze).

Žltá karta pre tím MFK Skalica (Oliver Podhorin).
88
changeStriedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce:
z ihriska odchádza Alexandros Kyziridis, prichádza Enzo Mauro Arevalo Acosta.
87
Kyziridis neadresoval loptu do pokutového územia. Uchýlil sa k spolupráci nakrátko s faulovaným Ikobom. Požadovaný výsledok to však neprinieslo.
86
Kopasa nepotešil hlavný rozhodca Ruc, ktorý mu odpískal nedovolený zákrok na Ikobu. Nasleduje štandardná situácia Zemplínčanov.
Dnešný zápas sleduje 1263 divákov.
84
Škoda, že sa Fábry nachádzal v zákryte na území domácej päťky. Tam mu to posielal Martin Černek, ale nemohlo to mať úspech.
83
Záhoráci cítia šancu aspoň na remízu. Rozbiehajú sa zo svojej strany.
81
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Skalica (Mário Hollý).
80
Skaličania mali rohový kop. Podhorin predĺžený center sa pokúšal dostať k päťke, ale márne. Hostia ešte chvíľu okupovali domácu šestnástku, no Sahinović zasahoval, keď sťahoval loptu zo vzduchu.
79
changeStriedanie v tíme MFK Skalica:
z ihriska odchádza Lukáš Leginus, prichádza Adam Gaži.
77
Kyziridis nemal veľa možností na kvalitný center z pravej strany. Predsa len do toho išiel, Ikoba skrotil loptu na bránkovej čiare, ale následne neudržal loptu v hre.
75
changeStriedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce:
z ihriska odchádza Stanislav Danko, prichádza Martin Bednár,
z ihriska odchádza Matúš Marcin, prichádza Issa Adekunle.
74
Ikoba si prerazil cestu do pokutového územia. Jeho prihrávky po zemi sú však slabé. Hostia nemajú veľa práce s tým, aby sa zmocnili lopty. To bol aj tento prípad.
73
Zemplínčania všetko zlé zažehnali. Sahinović s postavenou loptou na päťke a bude vpredu hľadať spoluhráčov.
72
Yaov center nedoletel na Mareka Fábryho. Šimko si poradil s Černekom, a preto Skalica má novú možnosť na ohrozenie bránky Sahinovića.
71
Domáce Michalovce teraz nehrali koncentrovane. Alves zatočil loptu od rohovej zástavky na zadnú žrď. Leginus len tak tak, že neuspel zakončením hlavou.
70
Igor Žofčák jednoznačne hľadal pred bránkou Ikobu. Junas ale prevýšil michalovského útočníka a získal loptu do náručia.
69
Pravá ruka Moronga smerovala do tváre Kyziridisa, ktorý sa chcel vytočiť smerom dopredu. Štandardná situácia Michaloviec.
67
Stratených päť minút. Záhoráci znižujú na 1:2 zo svojho pohľadu.
66
importantNie je isté, či bude gól Skalice platiť! Doteraz prebiehala komunikácia rozhodcu Ruca so systémom VAR! A teraz si pozerá samotný záznam!
62
goalSkalica dala gól! Fábry zo skrumáže pretlačil loptu na MARTINA ČERNEKA. Jeho hlavičku odvrátil hlavou Lukáš Šimko, no lopta sa odrazila od žrde do siete. Bolo to veľmi tesné. Asistencia: Adam Kopas.
60
changeStriedanie v tíme MFK Skalica:
z ihriska odchádza Martin Mášik, prichádza Mário Hollý,
z ihriska odchádza Taofiq Jibril, prichádza Marek Fábry.
60
Michalovce nenaložili dobre so štandardnou situáciou. Danko sprava adresoval pretiahnutý center na zadnú žrď, kde nebol nikto v michalovskom drese. Po hodine hry ostáva stav 2:0 pre Zemplín.
59
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Skalica (Martin Nagy).
58
importantJunas jednoznačne drží Skalicu! V tejto chvíli zlikvidoval kvalitnú strelu Ikobu!
57
Jibril tiesnil v rohu hracej plochy Šimka. Ten kopol loptu do neho a získal autové vhadzovanie.
56
importantMichalovčania prestali hrať a vedeli, prečo k tomu pristúpili! Videli Jibrila v postavení mimo hry, ale nechali ho dokončiť útok s následným zakončením do brány! Hneď na to prišla reakcia čiarového rozhodcu!
55
importantMatúš Marcin v nájazde proti Junasovi! Skalický brankár na nič nečakal a vybehol oproti kapitánovi Michaloviec! Napokon slávil úspech!
54
Dzotsenidze poslal loptu do bezpečia a ešte ďalej ju posúval Šimko.
53
Černek dobre sekundoval Ikobovi. Nedal sa len tak ľahko odhodiť z tohto súboja vo vnútri šestnástky. Michalovský cudzinec hľadal spoluhráčov pri bielom bode, ale tam sa prihrávka nedostala.
52
Yao s ľahkou stratou lopty v stredovom kruhu. Zozadu ho prekvapil svižný Kyziridis, ale toho si následne zobrali do parády dvaja Skaličania.
51
importantStriedajúci Alves mohol zabezpečiť zníženie! V pokutovom území zohral vzdušný súboj s brankárom Sahinovićom, ktorý napokon nekapituloval!
50
Katastrofálna prihrávka Šimamuru, ktorý reagoval na výzvu Kyziridisa. Poslal mu to nad úroveň kolien. Úplne bez šance to spracovať.
49
Morong sa tváril ako keby nič, keď okolo neho prebehol Zubairu. Skalický hráč tam však vysunul koleno, čím poslal k zemi protivníka. Vyviazol z toho bez napomenutia.
48
Šimko nezvládol vývoz lopty smerom na skalickú stranu. Bolo to pomalé a ľahko čitateľné pre hostí.
46
changeStriedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce:
z ihriska odchádza Franck Bahi, prichádza Igor Žofčák.

Striedanie v tíme MFK Skalica:
z ihriska odchádza Róbert Matejov, prichádza Yann Yao,
z ihriska odchádza Adam Krčík, prichádza Davi Alves.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 16:32.
Zemplínčania kráčajú za potrebným trojbodovým víťazstvom. Majú za sebou kvalitný prvý polčas, podčiarknutý zásahmi Kyziridisa i kapitána Marcina. V skalickej šatni sa bude tuho premýšľať, čo ďalej s týmto zápasom.
45+2
Prvý polčas sa skončil.
45+2
Skalica si nedokázala lepšie poradiť s dvojitým rohovým kopom. Žlto-modrých v oboch prípadoch podržal dobre hlavičkujúci Ikoba.
45
Prvý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.
44
importantVýstraha pre záhorácku obranu! Tvrdý pokus vyslal aktívny Ikoba! Junas zasahovať nemusel, ale určite ho táto strela vyrušila!
43
Matejov si ideálne zbehol dovnútra pokutového územia. Všetci očakávali dobrú akciu Skalice, ale prihrávajúci Jibril to celé zbabral.
42
Leginus pri sledovaní letu lopty prišliapol nohu Dzotsenidzeho. Michalovciam naďalej pomôže Bahi, ktorý je schopný pokračovať.
41
Na kraji ihriska leží s bolestivou grimasou Franck Bahi. Ukazuje lekárom na ľavé koleno, v ktorom ho pravdepodobne pichlo, keďže to nebol výsledok nejakého súboja s hosťami.
40
Martin Nagy s centrom do pokutového územia Michaloviec. Loptu zasiahol dobre postavený Dzotsenidze.
37
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zemplín Michalovce (Eduvie Ikoba).
37
importantIkoba v tomto okamihu neudržal nervy na uzde! Je známy svojimi občasnými výstrelkami! Domáci útočník sotil Mášika, ale Černeka obišiel! Žltá karta!
35
importantEduvie Ikoba použil svoje centimetre vo vzdušnom súboji! Ale loptu zo štandardnej situácie Danka neumiestnil k žrdi Junasa!
34
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Skalica (Martin Černek).
34
importantDanko naservíroval kvalitnú loptu Ikobovi! Jeho strela o vlások minula vzdialenejšiu žrď! Záhoráci mohli dostať tretí klinec do rakvy!
33
Mášik uchmatol súperovi loptu na útočnej polovici. Pred sebou mal veľa voľného miesta, a tak siahol po ďalekonosnej bombe. Zamieril ale privysoko.
32
importantRozruch v pokutovom území Skalice! Michalovskí útočníci v snahe skórovať tretí raz! Posledný strelecký pokus mieril vedľa Junasa!
31
importantV bráne Michaloviec teraz nebol Sahinović! Jibril ako keby si neveril a nepotrestal východniarov!
30
Skalica neznížila stratu po polhodine stretnutia. Michalovce sa presadili dvakrát a zaslúžene vyhrávajú 2:0 vo veľmi dôležitom dueli.
29
importantMartin Junas sa v tejto chvíli zapotil! V hodine dvanástej vyboxoval nepríjemný center Kyziridisa pred Lukášom Šimkom!
27
goalMichalovce dali gól! Podhorin zapríčinil štandardnú situáciu. Nič pozitívne nespravil ani pri prieniku MATÚŠA MARCINA, ktorý si práve pri ňom vytvoril miesto na zakončenie a napálil to pod brvno. Asistencia: Alexandros Kyziridis.
26
Ikoba si vypýtal faul. Toho sa dopustil skalický kapitán Podhorin. Stanislav Danko sa bude môcť realizovať pri štandardnej situácii.
25
Marcin nabral vysokú rýchlosť, mal skvelú kontrolu nad loptou a vyhol sa aj Černekovi, ktorý zvolil sklz. Junasa však neprepálil.
24
Danko spracoval loptu na prsiach. Pravačkou už vyzýval do pohybu strelca gólu Kyziridisa, ale prehnal to s intenzitou. Skalica s autovým vhadzovaním.
19
goalMichalovce dali gól! Parádny spôsob, akým Michalovce otvárajú skóre. Sahinović ulovil center Moronga a dlhým vyhodením našiel v strede poľa ALEXANDROSA KYZIRIDISA. Ten prešiel cez všetkých až do šestnástky a uspel s prispením pravej žrde. Asistencia: Muhamed Sahinović.
18
Michalovčania musia prenechať loptu protivníkovi. Dôvodom bola ruka japonského stredopoliara Šimamuru.
17
Pomalšie reagoval Bahi vo vlastnej päťke, ale v tomto prípade sa mu to vyplatilo. Keď sa snažil o odkop, Leginus vyrazil loptu mimo trávnika.
16
importantMatúš Marcin nepreloboval brankára Junasa! Pochvala aj pre Danka za ukážkové vysunutie!
15
Michalovce neotvorili skóre do uplynutia úvodnej štvrťhodiny zápasu. Martin Junas včas naskakoval na centrovanú loptu z pravej strany.
14
importantNesprávne riešenie vzniknutej situácie! Kapitán Marcin fantasticky uvoľnil Šimka, ktorý vpálil do šestnástky! Jednoznačne mal páliť, ale ešte zbytočne hľadal Ikobu!
13
Adam Morong chcel zvládnuť osobný súboj s Bahim. Domáceho krajného obrancu pomýlil, ale loptu si dal ďaleko od nohy. Michalovský brankár Sahinović prichádza k lopte.
12
Šimko dostal loptu iba za postrannú čiaru. Vhadzovať budú hostia zo Skalice.
11
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zemplín Michalovce (Franck Bahi).
11
Do domáceho pokutového územia vnikol sprava Krčík. Stred šestnástky otváral Nagyovi, ktorého však obsadil Danko. Následne ale Bahi fauloval a uvidí kartu.
10
Dlhočizný krížny center Zemplínčanov. Šimko bol ale schovaný a mal to aj tak poriadne ďaleko, aby to ukoristil.
9
Šikovný oblúčik z kopačky Kyziridisa. Do výhodnej pozície dostal Šimamuru. Od neho však neprišiel taký kvalitný pokus, ako bola prihrávka.
8
Nakop domácich futbalistov. Loptu si našiel v útočnej zóne robustný Ikoba, ktorý sa k prípadnej strele staval ťažkopádne a ani nezakončil.
7
Skalický útok cez Matejova po ľavej strane zrušil obranca Lukáš Šimko. Súper Michaloviec získava autové vhadzovanie.
6
Bahi veľmi dôrazne od chrbta dostúpil nič netušiaceho Moronga. Tento stret zo stredu poľa vyhodnotený ako nedovolený.
5
Výborný obranný blok Skaličanov. Vypálil domáci Kyziridis. Lopta vyletela do výšky a pohodlne dopadla do otvorenej náruče brankára Junasa.
4
Zubairu sa vymotal spod kontroly hostí. Nabil to na pravý krídelný priestor kapitánovi Marcinovi. Polovysoký center do šestnástky Záhoráci odvrátili.
3
importantŠimamura pozorný v blízkosti hosťujúcej šestnástky! Finálnu prihrávku poslal na ľavú stranu pokutového územia Kyziridisovi! Jeho strela končí v rukaviciach Junasa!
2
Bežecký súboj zohrali Volanakis a Jibril. Záhorácky legionár z toho nevyťažil rohový kop a bol z toho dosť nešťastný. Sahinović zabezpečí výkop.
1
Po rýchlom ofsajde Skalice nasleduje v týchto chvíľach úvodné autové vhadzovanie Michaloviec.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MFK Zemplín Michalovce: Sahinović – L. Šimko, Dzotsenidze, Volanakis, Bahi – Zubairu, Shimamura – Marcin (C), S. Danko, Kyziridis – Ikoba.

Náhradníci: P. Lukáč – Adekunle, Acosta, Bednár, Mušák, Pačinda, Ramos, Žofčák, Žulevič.

Tréner: Anton Šoltis.

MFK Skalica: Junas – Krčík, Podhorin (C), Kopas, Černek – Mášik, M. Nagy – Matejov, Jibril, Morong – Leginus.

Náhradníci: Hroššo – Sheun, Fábry, Gaži, Hollý, Hradecky, Ranko, Yao.

Tréner: David Oulehla.

Rozhodca: Ruc – Štrbo, Bobko.
Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 12. kola Niké ligy medzi Michalovcami a Skalicou.

MFK Zemplín Michalovce


Žlto-modrí urobili parádnu robotu v derby s Košicami. Rozbehnutých hostí zastavili víťazstvom 3:2, a treba asi objektívne poznamenať, že to nikto nečakal. Michalovciam to však pomohlo sa tabuľkovo dvihnúť, čo je pre nich nesmierne dôležité.

MFK Skalica

Nedarí sa v lige a o pohár sa už nemusia zaujímať. Starosti majú Skaličania, ktorí sú predposlední. V utorok sa skončilo ich putovanie v rámci pohára. Na ihrisku Stropkova, kde hráva domáce duely Prešov, prehrali 2:3. Gól Martina Nagya v nadstavenom čase len podčiarkol prehru i samotné vypadnutie. Podľa slov trénera Oulehlu sa však sústredia na súťaž, keďže sa chcú zachrániť.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

Tabuľky Niké ligy

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
11
8
3
0
26:8
27
R
V
V
V
V
2
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
10
8
1
1
19:12
25
V
R
V
V
V
3
FC Spartak TrnavaFC Spartak TrnavaFC Spartak Trnava
11
4
6
1
13:7
18
V
P
V
R
V
4
FC KOŠICEFC KOŠICEFC KOŠICE
12
4
3
5
18:17
15
V
P
V
V
P
5
FK DAC 1904 Dunajská StredaFK DAC 1904 Dunajská StredaFK DAC 1904 Dunajská Streda
11
4
3
4
16:13
15
P
R
P
R
V
6
MFK RužomberokMFK RužomberokMFK Ružomberok
11
3
4
4
14:15
13
P
R
P
P
V
7
FK Železiarne PodbrezováFK Železiarne PodbrezováFK Železiarne Podbrezová
11
3
4
4
17:16
13
R
V
P
R
V
8
MFK Dukla Banská BystricaMFK Dukla Banská BystricaMFK Dukla Banská Bystrica
12
3
4
5
13:17
13
V
P
V
P
P
9
MFK Zemplín MichalovceMFK Zemplín MichalovceMFK Zemplín Michalovce
12
3
4
5
15:22
13
V
V
P
P
P
10
AS TrenčínAS TrenčínAS Trenčín
12
2
5
5
13:19
11
P
V
R
R
P
11
MFK SkalicaMFK SkalicaMFK Skalica
11
2
3
6
13:21
9
P
P
V
V
P
12
KFC Komárno futbalKFC Komárno futbalKFC Komárno futbal
10
3
0
7
11:21
9
P
P
P
P
V
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»ONLINE: MFK Zemplín Michalovce - MFK Skalica dnes, Niké liga LIVE (12. kolo)