Futbal: Kuciak blízko k dohode s AEK Atény

Dušan Kuciak sa bude pravdepodobne sťahovať zo Žiliny do Atén
Dušan Kuciak sa bude pravdepodobne sťahovať zo Žiliny do Atén (Autor: TASR)
SITA|26. aug 2007 o 23:00

ATÉNY 26. augusta (SITA) - Slovenský futbalový brankár MŠK Žilina Dušan Kuciak prežíva naozaj hektické obdobie. Dvadsaťdvaročný reprezentant SR (nar. 21. 5. 1985), o ktorého služby sa eminentne zaujíma ...

ATÉNY 26. augusta (SITA) - Slovenský futbalový brankár MŠK Žilina Dušan Kuciak prežíva naozaj hektické obdobie. Dvadsaťdvaročný reprezentant SR (nar. 21. 5. 1985), o ktorého služby sa eminentne zaujíma grécky prvoligista a pravidelný účastník prestížnej Ligy majstrov AEK Atény, najskôr cez týždeň nastúpil v bránke B-tímu slovenskej reprezentácie v utorkovom prípravnom stretnutí proti Francúzom.

"V sobotu večer som odchytal ligový zápas v Banskej Bystrici a v nedeľu predpoludním som už sedel v lietadle do Atén. Tam som sa stretol so zástupcami vedenia gréckeho klubu, s ktorými sme sa rozprávali o mojom možnom prestupe. Cez noc zostávam v Aténach, pričom do pondelka sa musím rozhodnúť, či ich ponuku akceptujem," informoval agentúru SITA priamo spod Akropoly Dušan Kuciak.

Ešte donedávna Žilinčania považovali podmienky zo strany AEK za neadekvátne, už koncom týždňa však grécke médiá priniesli informácie, podľa ktorých Aténčania navýšili ponúkané peniaze za Kuciaka na 800 tisíc eur. "Keďže ma zo Žiliny pustili na rokovanie, predpokladám, že na úrovni klubov už došlo k dohode," dodal gólman, ktorý má veľkú perspektívu stať sa v budúcnosti slovenskou jednotkou medzi žrďami.

Nachádzate sa tu:
Domov