Messi nastúpi proti Iniestovi. Inter Miami vycestuje na predsezónne turné do Ázie

Andrés Iniesta a Lionel Messi spoločne v drese FC Barcelona
Andrés Iniesta a Lionel Messi spoločne v drese FC Barcelona (Autor: TASR/AP)
SITA|15. dec 2023 o 17:51

Americký tím začne s prípravou na nový ročník v úvode januára.

FORT LAUDERDALE. Americký futbalový klub Inter Miami zo zámorskej MLS ako súčasť predsezónneho turné v Ázii potvrdil prípravný duel v Japonsku.

Tím hviezdneho argentínskeho reprezentanta Lionela Messiho už skôr informoval o tom, že v polovici januára sa predstaví v stredoamerickom Salvádore proti domácej reprezentácii.

Na prelome januára a februára bude účastníkom turnaja v saudskoarabskom Rijáde a už 4. februára nastúpi v Hongkongu proti výberu miestnej najvyššej súťaže.

Inter Miami v Japonsku absolvuje súboj proti Visselu Kobe, hrať sa bude 7. februára. Tento duel prinesie zaujímavú konfrontáciu.

Jednou u opôr japonského celku je stredopoliar Andrés Iniesta, ktorý v minulosti pôsobil v španielskom veľkoklube FC Barcelona aj po boku tria futbalistov Inter - Lionela Messiho, Sergia Busquetsa a Jordiho Albu.

Aj na turnaji v Saudskej Arábii by mohlo prísť k zaujímavej konfrontácii. Jedným zo súperov Interu bude totiž miestny klub Al Nassr, ktorého súčasťou je hviezdny Portugalčan Cristiano Ronaldo. Uskutočniť by sa tak mohol 36 vzájomný duel medzi CR7 a Messim.

Američania začnú s prípravou na nový súťažný ročník v úvode januára, základná časť MLS sa začne v druhej časti februára.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»MLS»Messi nastúpi proti Iniestovi. Inter Miami vycestuje na predsezónne turné do Ázie