Blamáž pre Dortmund! Hráme nezmyselný a nelogický futbal, hneval sa Hummels

Tréner Borussie Dortmund Marco Rose gestikuluje v prvom zápase play off o osemfinále Európskej ligy Borussia Dortmund - Glasgow Rangers.
Tréner Borussie Dortmund Marco Rose gestikuluje v prvom zápase play off o osemfinále Európskej ligy Borussia Dortmund - Glasgow Rangers. (Autor: TASR/AP)
Sportnet, SITA|18. feb 2022 o 13:06

Je Marco Rose tým pravým trénerom pre BVB?

BRATISLAVA. Najväčším prekvapením štvrtkových prvých zápasov šestnásťfinále futbalovej Európskej ligy 2021/2022 je domáca prehra nemeckej Borussie Dortmund so škótskym Glasgowom Rangers 2:4.

Hosťujúci "jazdci" prekonali domáceho gólmana Gregora Kobela štyrikrát, pričom mali päť striel na bránku.

Osemnásobný bundesligový šampión sa musel zaobísť bol bez svojej zranenej útočnej hviezdy Nóra Erlinga Haalanda a zo štyroch pokusov na bránu premenil na gól dva.

Nemecký Bild sa v komentári pýta aj to, či je Marco Rose tým pravým trénerom pre BVB? Po domácej prehre v Bundeslige s Leverkusenom 2:5 prišlo teraz ešte väčšie rozčarovanie.

"Predvádzame veľmi nezmyselný futbal, hráme veľmi nelogicky a sami robíme súperov silnými. Hráme to veľmi komplikovane.

Ak budeme týmto spôsobom pokračovať, tak niekedy síce zvíťazíme a inokedy prehráme, no nedosiahneme žiadny úspech," čertil sa po prehre domáci obranca Mats Hummels, cituje ho web UEFA.

V šlágri medzi FC Barcelona a Neapolom sa zrodila remíza 1:1. V drese hostí chýbal slovenský reprezentant Stanislav Lobotka, ktorý si doliečuje svalové zranenie.

"Dosiahli sme u súpera dobrý výsledok, no v druhom polčase sme mali hrať lepšie. Verím, že odveta bude vyzerať inak," poznamenal strelec gólu Neapolu Zieliňski.

Moldavský Šeriff Tiraspoľ doma nadviazal na kvalitné výsledky z jesennej skupinovej časti Ligy majstrov a portugalskú Bragu zdolal 2:0.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Blamáž pre Dortmund! Hráme nezmyselný a nelogický futbal, hneval sa Hummels