Vstup zadarmo. Posledný tím láka fanúšikov na futbal

Seničanon sa na umelej tráve v Žiline nezvyklo dariť.
Seničanon sa na umelej tráve v Žiline nezvyklo dariť. (Autor: SITA)
SITA|24. nov 2017 o 09:34

Seničania v sobotu nastúpia proti Prešovu.

SENICA. Futbalový klub FK Senica sa rozhodol na sobotňajší zápas 17. kola Fortuna ligy proti Tatranu Prešov nevyberať vstupné.

Diváci budú mať vstup na štadión zadarmo. V prípade, že budú chcieť podporiť klub, budú môcť prispieť dobrovoľným vstupným pred alebo po zápase.

Seničania sú po 16 kolách stále na poslednom mieste tabuľky, ale po zlepšených výkonoch už len s trojbodovým mankom na Podbrezovčanov.

"Myslím si, že treba robiť takéto ústretové kroky k ľuďom. Samozrejme očakávame, že príde viac divákov, ktorí budú chcieť využiť túto možnosť. Čo mám odozvy z okolia, je na tento krok pozitívny ohlas.

Po posledných výsledkoch je cítiť, že ľudia už majú záujem o futbalovú Senicu. Sú zvedaví, či je to naozaj trvalejší nárast formy. My to proti Prešovu musíme potvrdiť, aj keď to nebude jednoduché,“ poznamenal tréner FK Senica Ladislav Hudec.

Fanúšikom skúsený tréner odkázal: "Príďte v čo najväčšom počte a ja vám za mužstvo sľubujem, že urobíme všetko preto, aby ste boli po zápase spokojní.“

Oliver Podhorin je s piatimi gólmi najlepší strelec Senice v aktuálnej sezóne. K bezplatnému vstupu na nadchádzajúci zápas s Prešovom poznamenal: "Je lepšie, keď sa hrá pred plnými ako prázdnymi tribúnami.

Pozývam fanúšikov do hľadiska na zápas. Vedenie sa o priazeň fanúšikov uchádza takýmto krokom a my sa o ich spokojnosť pokúsime pričiniť výkonom na ihrisku. Verím, že po zápase budeme my aj oni spokojní."

Záhorácky klub pripravil pre deti v sektore Futbalmánie deky, podsedáky a na zahriatie aj teplý čaj. Zápas Senica - Prešov sa hrá v sobotu 25. novembra o 14. hodine.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Vstup zadarmo. Posledný tím láka fanúšikov na futbal