Šilhavému chýba chuť, futbalový svet má ďalšieho gamblera (Sportnet podcast)

Tréner Česka Jaroslav Šilhavý.
Tréner Česka Jaroslav Šilhavý. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|18. okt 2023 o 07:45

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas včerajšieho dňa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 18. október a v tento deň štrnástimi rokmi oslavoval svoj prvý a zároveň jediný titul majstra sveta formuly 1 Jenson Button na monoposte Brawn GP.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas utorka v športovom svete stalo.

Šilhavý prežil

Výkonný výbor Futbalovej asociácie Českej republiky rozhodol o tom, že vo funkcii trénera reprezentačného A-tímu zostane Jaroslav Šilhavý. Ten za posledné obdobie hnevá väčšinu fanúšikov Česka. Či už je to jeho systém hry alebo laxný pristúp.

Prvá polovica hra bola jednoducho katastrofa. Ľahké, ba až hlúpe straty lôpt, z ktorých pramenil veľký počet šancí súpera, tie však zostali našťastie nevyužité. 

Viac k téme:

Futbaloví gambleri

Talianska futbalová federácia udelila hráčovi Juventusu Nicolovi Fagiolimu sedemmesačný dištanc za stávkovanie na internete.

Dvadsaťdvaročný hráč dostal pomerne mierny trest výmenou za sľub, že sa bude liečiť zo závislosti od hazardných hier. Najnižší trest býva v podobných prípadoch až trojročný dištanc. 

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Šilhavému chýba chuť, futbalový svet má ďalšieho gamblera (Sportnet podcast)