Bartoš je na odchode z Podbrezovej, upísal sa nováčikovi poľskej ligy

Marek Bartoš
Marek Bartoš (Autor: Železiarne Podbrezová)
TASR|30. jún 2024 o 15:32

S novým klubom podpísal dvojročnú zmluvu.

PODBREZOVÁ. Slovenský futbalista Marek Kristián Bartoš odchádza z FK Železiarne Podbrezová a v novej sezóne bude pôsobiť v tíme nováčika poľskej ligy Motor Lublin, s ktorým podpísal dvojročnú zmluvu s ročnou opciou. Informoval o tom oficiálny portál Niké ligy.

"Marek bol jeden z top hráčov, ktorý za uplynulé roky odviedol pre náš tím veľmi veľa, za čo mu patrí veľká vďaka.

Už po niekoľký prestupový termín prejavoval vôľu posunúť sa v kariére, pretože chcel ísť za novou výzvou a Motor ako nováčik poľskej ligy spĺňal kritériá, ktoré Marek na nový klub mal, či už dĺžka kontraktu alebo podmienky, ktoré sú niekoľkonásobne vyššie ako u nás. Marek sa rozhodol túto ponuku prijať.

My mu držíme palce pri novej výzve. Verím, že sa naše cesty v budúcnosti ešte skrížia. Nebude jednoduché nahradiť ho, ale urobíme všetko pre to, aby sa nám to podarilo," uviedol pre klubový web "železiarov" generálny manažér Miroslav Poliaček.

Bartoš odohral v lige za Podbrezovú 86 zápasov s bilanciou osem gólov a štyri asistencie. Ďalších 12 duelov v najvyššej slovenskej súťaži si na svoje konto pripísal v drese Pohronia v sezóne 2019/2020. Prvýkrát v kariére si vyskúša pôsobenie v zahraničí.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Bartoš je na odchode z Podbrezovej, upísal sa nováčikovi poľskej ligy