Má Youtuber Paul súpera? Fury: Ak ho Tommy neporazí, zmením mu priezvisko

Tyson a Tommy Fury.
Tyson a Tommy Fury. (Zdroj: Twitter)
Daniel Stankovič|8. okt 2021 o 09:56 (aktualizované 8. okt 2021 o 09:57)

Podľa všetkého sa schyľuje k zaujímavému zápasu.

LAS VEGAS. Potom, čo v boxe porazil dvoch bývalých svetových šampiónov zmiešaných bojových umení Youtuber Jake Paul poľaviť neplánuje, práve naopak.

Po augustovom víťazstve Paula nad niekdajším kráľom weltrovej divízie UFC Tyronom Woodleym to dnes vyzerá, že mladý Američan by mohol spoznať svojho ďalšieho protivníka.

Jeho protivníkom by mal byť mladší brat svetového šampióna v boxe Tysona Furyho, 22-ročný Tommy.

Napriek tomu, že súboj má stále ďaleko od podpísania zmluvy, z reakcií oboch strán môžeme vyčítať, že by sa ho fanúšikovia mohlo už čoskoro naozaj dočkať.

Najmä zo strany Jakea Paula je záujem o stret s mladým profesionálnym boxerom nepopierateľný, keď sociálne siete neváha posledné týždne zaplavovať správami, odkazmi a ponukami pre rodáka z Manchestru.

Najnovšie Paul ponúka Furymu za spoločný duel jeden milión dolárov, letenku na zápas do Ameriky v prvej triede, k čomu pridáva rovnako sedemdňový pobyt v luxusnom hoteli.

K celej situácii sa v relácii The MMA Hour neváhal vyjadriť aj Tommy Fury, ktorý opísal pozadie jeho možného zápasu s mladou internetovou celebritou.

Po mojom poslednom súboji (v auguste, na rovnakom podujatí, na akom bol zápas medzi Paulom a Woodleym, pozn. red.) som mal interview v zákulisí so stanicou BT Sport a zrazu prišiel, so štyrmi chlapíkmi v tesnom závese za ním. Popravde som si ho nevšímal, môžete to vidieť aj na videu, potom mi však prišiel ku tvári a začal hovoriť niečo v zmysle, aby som už prestal utekať a zobral s ním zápas.

Každý kto má pozná vie, že tento súboj je nerovný. Na rovinu, neviem či naozaj ho chce, ale viem, že by som ho stopercentne zničil. Nemusím hovoriť veľa, všetko podstatné sa udeje v ringu.

Kto je Jake Paul? Youtuber bez talentu, naposledy mal Woodleyho, ktorý nevedel dať normálny úder. Potom sa už unavil a celý čas len čakal na koniec kola. Ak by Woodley na neho tlačil, tak by ho dostal. Ja toto neurobím, budem na neho vytvárať tlak každú sekundu zápasu, až pokiaľ sa nepoddá a nespadne,“ prehovoril Fury, ktorý doposiaľ v siedmych dueloch medzi profesionálmi odchádzal z ringu vždy ako víťaz.

Boxerský stret síl medzi Furym a Paulom nenechal chladným ani staršieho brata prvého menovaného Tysona Furyho, ktorý sa k zápasu vyjadril s humorom sebe vlastným.

Súboj medzi Tommym a Jakeom sa musí uskutočniť. Ak ale Tommy doslova neprejde cez Jakea Paula, tak osobne ho prinútim aby ukončil kariéru, pretože ak ho nedokáže poraziť, tak môže zabudnúť na ambíciu stať sa svetovým šampiónom boxu.

Na druhú stranu je to aspoň skvelý súboj pre sociálne média, dobré divadlo. Tommy sa však priezviskom volá Fury, takže ak nedokáže poraziť Paula, budem mu musieť zmeniť priezvisko,“ dodala hviezda svetového boxu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Má Youtuber Paul súpera? Fury: Ak ho Tommy neporazí, zmením mu priezvisko