Slovan na úvod proti nováčkovi, ďalší program sa môže zmeniť

Momentka zo zápasu Slovan Bratislava - Liptovský Mikuláš.
Momentka zo zápasu Slovan Bratislava - Liptovský Mikuláš. (Zdroj: TASR)
SITA|10. jún 2021 o 14:44

Vedenie Fortuna ligy zverejnilo predbežný program zápasov.

BRATISLAVA. Sezóna 2021/2022 najvyššej slovenskej futbalovej súťaže sa začne v piatok 23. júla zápasom MFK Tatran Liptovský Mikuláš - ŠK Slovan Bratislava.

Nováčik súťaže z Liptovského Mikuláša bude hrať svoje domáce stretnutia v Poprade a hneď v úvodnom kole si zmeria sily s úradujúcim majstrom. 

Prvé kolo dohrajú počas víkendu 24. a 25. júla. Trenčín nastúpi proti Zlatým Moravciam, Ružomberok privíta Senicu, Trnava hrá doma s Pohroním, Žilina so Sereďou a Michalovce hostia Dunajskú Stredu.

Informácie priniesol oficiálny web Fortuna ligy.

Vedenie súťaže zatiaľ zverejnilo len predbežný program jesennej časti, keďže najmä v letných mesiacoch rozpis jednotlivých duelov ovplyvní účinkovanie slovenských zástupcov v pohárovej Európe.

Slovan začne v 1. kvalifikačnom kole Ligy majstrov, na Dunajskú Stredu, Trnavu a Žilinu čakajú boje v novozriadenej Európskej konferenčnej lige.

Prvá pauza príde na rad v úvode septembra, keď bude reprezentácia Slovenska pokračovať v boji o MS 2022. Týždňové prestávky nastanú aj v októbri a novembri, tiež budú vyhradené pre potreby národného tímu.

Podľa predbežného vyžrebovania by sa futbalová jeseň na slovenských ligových trávnikoch mala skončiť 19. kolom v úvode druhej polovice decembra.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Slovan na úvod proti nováčkovi, ďalší program sa môže zmeniť