Forsberg a Näslund sa pomaly lúčia

SITA|12. mar 2010 o 14:52

Švédske hokejové hviezdy Peter Forsberg a Markus Näslund sú blízko konca kariéry, aj keď v prípade slávnejšieho Forsberga to ešte nemusí byť definitívne.

ÖRNSKÖLDSVIK.

Tridsaťšesťročný Näslund sa s ľadovými plochami rozlúči v sobotňajšom dueli s Rögle, rovnako starý Forsberg po štvrtkovom súboji ich MODO Hockey so Södertälje pripustil, že to mohol byť jeho posledný zápas v Elitserien. Tím z Örnksköldsviku už nemá šancu postúpiť do play-off.

"Možno to bol posledný zápas. Nemyslím si, že budem pokračovať, ale nechcem nič hovoriť definitívne. V súčasnosti ešte o sobote nemôžem uvažovať, uvidíme. Je to veľmi trpké, že nepostúpime do play-off. Môžeme si však za to sami, neboli sme dostatočne dobrí. Nesplnil som svoj cieľ, som sklamaný, čo bude ďalej, absolútne netuším," povedal sklamaným hlasom po zápase pre Aftonbladet Peter Forsberg, o ktorého je stále záujem v NHL či v KHL.

Näslund kariéru ukončil už pred rokom, ale napokon sa na jeseň rozhodol pre návrat, aby pomohol dovtedy sa trápiacemu MODO. Klub z Örnsköldsviku však napokon do play-off nepostúpil. "Dúfal som, že do vyraďovacej časti s týmto tímom môžeme postúpiť. Veľmi ma trápi, že sa to nepodarilo, keďže toto mužstvo malo na viac. Urobil som však správne rozhodnutie, keď som sa rozhodol pre návrat, aj keď výsledok nie je taký, ako som dúfal," dodal pre Aftonbladet Näslund.

Nachádzate sa tu:
Domov