Folana mrzí vylúčenie, Škrtela chcel len predskočiť

SITA|27. apr 2009 o 14:25

Dôležitým okamihom v sobotňajšom stretnutí 34. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže medzi Hull City a FC Liverpool (1:3) bola 59. min.

HULL. Tesne pred uplynutím hodiny pri vzájomnom súboji udrel domáci útočník Caleb Folan hosťujúceho obrancu, slovenského reprezentačného stopéra Martina Škrtela, a hlavný arbiter na pokyn svojho asistenta anglického zakončovateľa vylúčil. "Pokúsil som sa použiť ruky a rameno na to, aby som sa dostal pred súperovho hráča. Ani neviem, za čo ma rozhodca vlastne vylúčil," povedal po stretnutí 26-ročný útočník nováčika Premier League 2008/09, ktorý nastúpil na svoje prvé stretnutie od augusta minulého roka. "Ja som sa len snažil dostať pred obrancu Liverpoolu. Rozhodne som ho nechcel udrieť. Je to veľká škoda, pretože v tomto dueli sme mohli získať nejaké dôležité body v boji o záchranu. Napokon sa nám to nepodarilo a môže za to aj moje vylúčenie," dodal Caleb Folan.

"Jamie Carragher dával malú domov nášmu brankárovi, proti ktorému sa rozbehol domáci útočník. Ja som bežal popri ňom a vtedy mi on dal lakťom do tváre. Postranný rozhodca stál blízko, všetko videl a hlavný arbiter vzápätí vinníka vylúčil," objasnil pre agentúru SITA celú situáciu slovenský reprezentant Martin Škrtel.

Nachádzate sa tu:
Domov