Fanúšik Trnavy vkročil na trávnik, vrhol sa na zem a bozkával trénerovi nohy

Dvaja trnavskí fanúšikovia preskočili po zápase 32. kola Fortuna ligy reklamný baner a vkročili na trávnik. Jeden z nich podal Karhanovi - stále ešte trénerovi Trnavy - ruku a objal ho.
Dvaja trnavskí fanúšikovia preskočili po zápase 32. kola Fortuna ligy reklamný baner a vkročili na trávnik. Jeden z nich podal Karhanovi - stále ešte trénerovi Trnavy - ruku a objal ho. (Autor: SITA)
Pavol Spál|20. máj 2017 o 17:05

Tréner Miroslav Karhan po sezóne v Trnave končí a fanúšikovia mu zrejme takýmto spôsobom chceli vyjadriť priazeň.

BRATISLAVA. Sektor hostí na senickom štadióne búrlivo ospevoval jeho meno.

„Miro, Miro. Miro Karhan,“ skandovali. Dvaja trnavskí fanúšikovia preskočili po zápase 32. kola Fortuna ligy reklamný baner a vkročili na trávnik.

Jeden z nich podal Karhanovi - stále ešte trénerovi Trnavy - ruku a objal ho. Druhý priaznivec sa vrhol k jeho nohám, doslova sa na ne zavesil a bozkával ich. Niekoľkokrát. Karhan bol z toho zjavne v šoku.

„Bol to môj kamarát, extra by som to nejako nehodnotil,“ opisoval kuriózny moment so smiechom Karhan pre server sport24.

Futbalisti Trnavy pritom v predposlednom 32. kole prehrali na pôde Senice (0:1) a stratili už aj teoretickú šancu na pohárovú Európu.

Karhan po sezóne v Trnave ako tréner končí a fanúšikovia mu zrejme takýmto spôsobom chceli vyjadriť svoju priazeň.

„Výborný tréner a super človek. Nezaslúžil si, aby takto skončil,“ zavesil na svoju facebookovu stránku na margo odchodu Karhana bývalý hráč Trnavy Martin Mikovič.

V lige je Trnava momentálne siedma. V klube je šéfstvo neľútostné a tréneri sa často menia. Bývalý hráč Miroslav Karhan je posledný, ktorý skončil.

Spartak už predstavil nového kouča.

Šéfov Trnavy možno presvedčilo jeho meno. Nestor El Maestro, čo znamená v preklade veľký šampión.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Fanúšik Trnavy vkročil na trávnik, vrhol sa na zem a bozkával trénerovi nohy