Existenčný zápas? Boráros pozná ďalšieho súpera a sľubuje, že bude pripravený

Gábor Boráros pri podpise zmluvy s organizáciou RFA.
Gábor Boráros pri podpise zmluvy s organizáciou RFA. (Autor: Instagram / Československé MMA)
SvetMMA|15. júl 2024 o 11:00

Dostal šancu na reparát.

ŽILINA. Slovenský bojovník Gábor Boráros spoznal najbližšieho súpera. Na podujatí RFA 18 bude čeliť Čechovi Adamovi Jakubíkovi.

Súboj sa uskutoční 19. októbra na hokejovom štadióne v Žiline a prebehne v dohodnutej váhe do 80 kilogramov.

"Gábor Boráros prijal po Fredericovi Komuenhovi aj svojho druhého vyzývateľa a už 19. októbra sa v Žiline postaví proti Adamovi Jakubíkovi.

Po svojej neúspešnej premiére v organizácii RFA čaká Gábora Borárosa doslova existenčný zápas. Gábor sľubuje, že do prípravy dá tentokrát viac ako 100% a v Žiline sa ukáže v tom najlepšom svetle.

Do druhého rohu sa postaví Adam Jakubík, pre ktorého bude tento zápas určite veľkou výzvou. Aktuálne je na víťaznej vlne, nepripúšťa si nič iné ako ďalšie víťazstvo a verí, že dokáže zdolať aj zápasovo skúsenejšieho Borárosa," informuje organizácia RFA.

Boráros od minuloročného kontroverzného zápasu s Kirillom Medvedovským ešte nevyhral. Na konte má prehry s Maratom Gafurovom a Fredericom Komuenhom.

Naopak, Jakubík má dve výhry v rade. Na podujatí RFA 12 zdolal Imreho Lorincza a na turnaji RFA 15 Pavla Pilného. Jeho profesionálne skóre je 3-1.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Existenčný zápas? Boráros pozná ďalšieho súpera a sľubuje, že bude pripravený