Bartekovej nevyšiel prvý kvalifikačný deň: Môj výkon neodrážal formu, v ktorej som prišla

Slovenská reprezentantka v športovej streľbe v skeete Danka Barteková v kvalifikácii na II. Európskych hrách v Minsku 26. júna 2019.
Slovenská reprezentantka v športovej streľbe v skeete Danka Barteková v kvalifikácii na II. Európskych hrách v Minsku 26. júna 2019. (Autor: Michal Svítok TASR)
TASR|26. jún 2019 o 14:05

Sýkorová obsadila šiestu priečku.

MINSK. Slovenská reprezentantka v športovej streľbe Veronika Sýkorová bola v stredajšej kvalifikácii skeetu na II. európskych hrách v Minsku na šiestom mieste so 68 bodmi.

Jej krajanke Danke Bartekovej prvý kvalifikačný deň nevyšiel, keď 65 bodov stačilo iba na 21. priečku. Súboje o finále budú pokračovať vo štvrtok.

"Cítim sa veľmi unavená a veľmi sklamaná z môjho dnešného výkonu, pretože neodrážal formu, v ktorej som sem prišla. Táto strelnica je náročná a asi nedovoľuje mať nikomu dobré pocity z toho, keď strieľa, pretože tie výsledky sú veľmi nízke.

Je to jednak viditeľnosťou, veterným podmienkami a tým, že sú tu tvrdé terče. Bolo treba prispôsobiť vyústenie hlavne aj náboje. Na druhej strane sa tu dá strieľať, sú tu aj dobré výsledky.

Mne dnešný deň absolútne nevyšiel a už len zostáva dúfať, že sa zajtra nejako chytím, pretože ešte nie je nič stratené. S veľkou trochu šťastia by sa mohlo podariť aspoň finále," povedala Barteková.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Ostatné športy»Bartekovej nevyšiel prvý kvalifikačný deň: Môj výkon neodrážal formu, v ktorej som prišla