Dubnica na Maldivy bez Seyeho, Grendela a Chmelíka

SITA|19. máj 2008 o 11:01

BRATISLAVA 19. mája (SITA) - Výprava slovenského futbalového klubu ZTS Dubnica odcestovala v nedeľu z rakúskeho Schwechatu cez Dubaj do Male. V hlavnom meste Maldív odohrajú zverenci trénera Juraja Bútoru ...

BRATISLAVA 19. mája (SITA) - Výprava slovenského futbalového klubu ZTS Dubnica odcestovala v nedeľu z rakúskeho Schwechatu cez Dubaj do Male. V hlavnom meste Maldív odohrajú zverenci trénera Juraja Bútoru v rámci týždňového pobytu dve prípravné stretnutia s tamojším reprezentačným výberom, ktorý vedie Slovák a bývalý dubnický kormidelník Jozef Jankech. "Pozvánka nás samozrejme teší. Takúto možnosť, o ktorú sa veľkou mierou postaral práve tréner Jankech, sme s radosťou privítali. Na Maldivách bude prítomných osemnásť hráčov. Kanonier Mouhamadou Seye dostal dovolenku a odcestoval domov do Senegalu, Erik Grendel maturuje a chýba aj Ľuboš Chmelík, ktorý je v nominácii slovenskej devätnástky na kvalifikačný turnaj o postup na majstrovstvá Európy tejto vekovej kategórie," informoval agentúru SITA riaditeľ a manažér dubnického klubu Peter Gergely. Považanov čakajú na súostroví v Indickom oceáne dve merania síl, a to v utorok 20. mája a v sobotu 24. mája. "Pre domáci výber je to generálka na Stredoázijský pohár, vynasnažíme sa byť dôstojným partnerom a odohrať kvalitné zápasy. Návrat na Slovensko je naplánovaný na pondelok 26. mája v popoludňajších hodinách," doplnil P. Gergely.

Dubničanov po sobotňajšej remíze 1:1 v Trenčíne "neťaží" utorkový program 31. kola Corgoň ligy, keďže si domáci duel so Zlatými Moravcami (výsledok 2:0) predohrali už 13. 5. 2008. Najbližšie sa futbalisti ZTS v najvyššej slovenskej súťaži predstavia v predposlednom 33. kole, a to 27. mája na trávniku MŠK Žilina.


Nachádzate sa tu:
Domov