Djokoviča museli na kurte ošetrovať, zranenie nie je vážne

Novak Djokovič sa rozcvičuje po ošetrení.
Novak Djokovič sa rozcvičuje po ošetrení. (Autor: TASR/AP)
TASR|29. máj 2015 o 10:05

Srbský tenista sa v zápase proti Luxemburčanovi Gillesovi Mullerovi nepríjemne pošmykol. A pred začiatkom tretieho setu si vyžiadal medical time out.

Roland Garros - 2. kolo:

/dotácia 28 028 600 eur, antuka/

Novak Djokovič (Srb.-1) - Gilles Muller (Lux.) 6:1, 6:4, 6:4

PARÍŽ. Fanúšikovia srbského tenistu Novaka Djokoviča mali dôvod na obavy. Počas zápasu proti Luxemburčanovi Gillesovi Mullerovi na grandslamovom Roland Garros sa Srb na antuke nepríjemne pošmykol.

Pred začiatkom tretieho setu požiadal o medical time out. Jeho zranenie napokon nie je vážne. A problémy so slabinami neohrozia jeho štart v ďalšom priebehu turnaja.

novak.jpg

Novak Djokovič musel požiadať o medical time out. FOTO - TASR/AP.

"Nechal som si na kurt zavolať fyzioterapeuta, našťastie nejde o nič vážne," uistil akreditované médiá Djokovič. Práve titul z parížskej antuky mu chýba ku skompletizovaniu grandslamovej zbierky.

"Nebolo vôbec príjemné hrať v podmienkach, ktoré sa stále menili. Antuka bola vlhšia ako zvyčajne a dosť šmykľavá. Ak človek urobí dynamický pohyb, môže prísť ľahko k pokĺznutiu," vysvetlil Srb.

Krátky zostrih zo zápasu medzi Djokovičom a Mullerom.

V 3. kole ho čaká talentovaný Austrálčan Thanasi Kokkinaikis. Ten proti krajanovi Bernardovi Tomicovi otočil z 0:2 na sety na 3:2.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Djokoviča museli na kurte ošetrovať, zranenie nie je vážne