David Villa zostáva vo Valencii

Ladislav Harsányi, SITA|17. júl 2009 o 19:57

Kormidelník španielskeho futbalového klubu FC Valencia Unai Emery v piatok povedal, že útočník David Villa v lete nikam neprestúpi a v kádri zostane minimálne ešte jednu sezónu.

VALENCIA.

Villu v kuloároch spájali najmä s prestupmi do mužstiev ako FC Barcelona alebo Real Madrid a jeho cena sa nepohybovala nižšie ako 50 miliónov eur.

"Môžem potvrdiť, že Villa zostáva v tíme. Napriek negatívnej finančnej situácii je prioritou klubu udržať si takého dôležitého hráča," povedal španielsky kouč. Emery ďalej uviedol, že pre hráča, akým je Villa, je normálne, že sa chce posunúť o krok dopredu. Villa sa však do predsezónnej prípravy zapojil s rovnakou motiváciou ako na začiatku minulého ročníka aj napriek tomu, že sa nepodarilo zrealizovať jeho prestup do niektorého z európskych veľkoklubov.

"Villa nikdy nepovedal, že chce opustiť Valenciu," dodal Emery. Počas aktuálneho letného prestupového obdobia kluby prejavili interes o ďalších hráčov Valencie. David Silva a Juanma Mata sú údajne terčom záujmu Realu Madrid a Barcelony, ale prezident "Los Che" Manuel Llorente povedal, že nechce z tímu pustiť žiadne hviezdy aj napriek tomu, že klub má dlhy vo výške 600 miliónov eur.

Nachádzate sa tu:
Domov