David Beckham uvažuje o zotrvaní v AC Miláno

(Autor: SITA AP)
SITA|28. jan 2009 o 15:57

David Beckham je natoľko spokojný so svojím hosťovaním v talianskom futbalovom tíme AC Miláno, že sa rozhodol predsa len zvážiť všetky pre a proti.

MILÁNO. David Beckham je natoľko spokojný so svojím hosťovaním v talianskom futbalovom tíme AC Miláno, že sa rozhodol predsa len zvážiť všetky pre a proti prípadného odstúpenia od zmluvy so svojím zamestnávateľom Los Angeles Galaxy. Dvojmesačný angažmán bývalého kapitána anglickej reprezentácie na San Sire sa skončí 8. marca a zatiaľ prebieha k mimoriadnej spokojnosti klubu aj hráča.

Tridsaťtriročný stredopoliar nastúpil na všetky zápasy AC a v tom ostatnom v Bologni skóroval. V stredu sa na neho príde pozrieť na ligové stretnutie s FC Janov tréner národného tímu Anglicka Fabio Capello. "Hrať v tomto klube je snom každého futbalistu. Ale rozhodovanie nie je ľahké. Chce to istý čas," povedal pre Corriere della Sera Beckham a pokračoval: "Zmluva mi káže rešpektovať záujmy Galaxy. Možnosť hrať za AC Miláno, to je niečo nevšedné. Viem, že by som si to mal užiť, ale zase sa nemôžem tomu opojnému pocitu úplne oddať."

Beckham prirovnal atmosféru a podmienky v AC s Manchestrom United, ktorý ho uviedol do sveta veľkého futbalu. "Takouto tradíciou sa môžu pochváliť iba veľké kluby. V Miláne dýcha na vás podobne ako v Manchestri neuveriteľná atmosféra všade, kam sa pohnete - od tréningového ihriska až po štadión," konštatoval ašpirant na vyrovnanie rekordu Bobbyho Moora v počte reprezentačných štartov medzi anglickými hráčmi v poli (108).

Nachádzate sa tu:
Domov