Snoop Doggovi nedlhujem nič, hovorí Dana White o dvojmiliónovej stávke

Šéf UFC Dana White.
Šéf UFC Dana White. (Zdroj: Zuffa LLC, Autor: TASR)
Daniel Stankovič|20. apr 2021 o 20:28 (aktualizované 20. apr 2021 o 20:29)

Prezident UFC odmieta tvrdenie o tom, že mal uzavrieť vysokú stávku na boxerskú exhibíciu.

LAS VEGAS. Krátko po nedeľnom víťazstve internetovej celebrity Jakea Paula nad Benom Askrenom sa rapper Snoop Dogg začal hlásiť o peniaze zo stávky, ktorú vraj uzavrel pred duelom s prezidentom UFC Danom Whiteom.

Calvin Cordozar Broadus, ako znie civilné meno umelca, sa odvoláva na podcast Hotboxin, kde sa prezident UFC v súvislosti zo súbojom Paul vs. Askren nechal počuť, že by bol ochotný staviť milión dolárov na Youtuberovu prehru.

Hra o všetko

Spolumajiteľ spoločnosti Triller sa Whiteových slov chytil natoľko, aby mu okamžite po celej udalosti cez médiá odkázal, že stávku rád prijíma a aby toho nebolo málo, zvýšil ju na dva milióny.

Nie je jasné, či Dana White dvojmiliónovú ponuku Snoop Dogga prijal, avšak z minulosti je známe to, že mával slabosť pre hazard.

Po tom, čo v hlavnom zápase večera Paul knokautoval Askrena a jasne zvíťazil, sa pozornosť médií obrátila na prezidenta UFC, ktorý ale akúkoľvek stávku s rapperom odmieta: Neviem, čo na to povedať. Vyjasnime si to, nikdy som neuzavrel ilegálnu stávku. Nikdy. Nestavil som sa so Snoopom alebo s niekým iným o dva milióny dolárov.

Hneď po tom podcaste (kde White hovoril o milióne dolárov, pozn. red.) ma kontaktoval Javier Mendez z klubu AKA a hovoril, že niekto zo spoločnosti Triller sa so mnou chce staviť. Povedal, že chcú stávku o dva milióny.“

White následne pokračoval a hovoril o tom, že žiadnu podobnú ilegálnu ponuku neprijal a skritizoval celú udalosť. Vyzdvihol však prácu samotnej spoločnosti a tiež Jakea Paula, vďaka ktorého úsiliu  sa na podujatie predalo podľa prvotných odhadov viac než 1,4 milióna pay-per view vstupov.

Pre porovnanie s atraktivitou turnajov UFC, išlo o vyššie čísla, než aké minulé leto vygeneroval turnaj UFC 251 s dvoma titulovými súbojmi

Je tak pravdepodobné, že najbližší súboj Youtubera pritiahne opäť mnoho pozornosti. Otázkou ostáva, kto bude jeho ďalším súperom v boxerskom ringu.

O slovo sa prihlásil bývalý šampión weltrovej váhy UFC Tyron Woodley, legendárny zápasník BJ Penn alebo tréningový partner Connora McGregora, Dillon Danis.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Snoop Doggovi nedlhujem nič, hovorí Dana White o dvojmiliónovej stávke