Ďalšia aféra? Kolegovia Dillashawa údajne špehovali tréning jeho súpera

(Zdroj: Zuffa LLC)
Daniel Stankovič|31. máj 2021 o 11:16 (aktualizované 31. máj 2021 o 11:33)

Návrat dopingového hriešnika je spojený s obvinením.

COLORADO. Sú to len dni, čo najlepšia svetová organizácia UFC oznámila 24. jún ako nový termín súboja elitných bantamových váh medzi TJom Dillashawom (16-4 MMA) a Corym Sandhagenom (14-2 MMA).

Pôvodný súboj vypísaný na päť kôl sa mal uskutočniť už začiatkom mája, z dôvodu zranenia bývalého šampióna Dillashawa však musel byť presunutý.

Teraz to vyzerá, že na ceste k uskutočneniu duelu vstúpila do celej situácie ďalšia neočakávaná udalosť.

Ako píše portál BJPenn.com, Justin Wetzell, ktorý je tréningový partner Sandhagena, informoval o špionáži zo strany súperovho tímu počas prípravného kempu.

„Áno, v piatok tu boli nejakí Ludwigovi (hlavný Dillashawov tréner, pozn. red.) zverenci na sparringoch. Nebol som tu osobne, ale počul som to od ostatných. Počas toho, ako mal Cory sparring v klietke, začali to nahrávať na telefóny.

Neskôr to dali na sociálne siete v zmysle ´Hej TJ, pozri, čo pre teba máme´. Neviem, čo si mám o tom myslieť. Nech je ako chce, nepomôže im to,“ povedal Wetzell.

Aj keď spojitosť medzi činmi jeho kolegov a 35-ročným Američanom nie dokázaná, je jasné, že po prehrešku s dopingom to na Dillashawa a tím okolo Duanea Ludwiga nevrhá dobré svetlo.

Bývalý dvojnásobný šampión UFC sa súbojom s Corym Sandhagenom pokúša vrátiť na vrchol divízie po vynútenej dvojročnej pauze od antidopingovej agentúry USADA.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ďalšia aféra? Kolegovia Dillashawa údajne špehovali tréning jeho súpera