CSKA Moskva tvrdí, že zaplatí za Radulova aj 70 miliónov dolárov

(Autor: SITA)
TASR|31. jan 2012 o 13:42

Za prestup Radulova, ktorý má v zmluve klauzulu o uvoľnení do NHL, je moskovský klub ochotný zaplatiť netradičnú sumu.

MOSKVA. Vedenie hokejového klubu CSKA Moskva prejavilo záujem angažovať najlepšieho kanoniera KHL Alexandra Radulovam, ktorý je momentálne hráčom konkurenčného tímu Salavat Ufa. Uviedol to internetový portál Sport-express.

Podľa ruských médií je nový vlastník moskovského klubu spoločnosť Rosnefť ochotný za Radulova zaplatiť aj 70 miliónov dolárov. Dvadsaťpäťročný Radulov by sa mohol stať hráčom CSKA v rámci prestupového trhu v roku 2012.

Radulovov agent Jurij Nikolajev to však až za také horúce nepovažuje. "Nič som o tom nepočul a podľa mňa teraz ani nie je čas zaoberať sa podobnými otázkami," uviedol Nikolajev.

Podľa neho sa Radulov v Ufe cíti ako doma a v prvom rade sa teraz chce zamerať na zisk Gagarinovho pohára. "V Ufe pociťuje radosť z hry a chce vlastniť pohár. Okrem toho má aj platný kontrakt na túto a ďalšiu sezónu s ufinským klubom."

Navyše ruské médiá špekulujú o tom, že nástupcom súčasného trénera CSKA Júliusa Šuplera by sa mal stať Viačeslav Bykov, bývalý kormidelník Salavatu Julajev Ufa.

"Nemám právo komentovať prestupové plány klubov KHL. No môžem oznámiť, že počas nadchádzajúceho leta sa na trhu objaví z neohraničeného počtu voľných hráčov maximálne päť až šesť prvotriednych hokejistov. Aj preto to bude prestupové obdobie nie kupujúcich, ale predajcov," uzavrel Nikolajev.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»CSKA Moskva tvrdí, že zaplatí za Radulova aj 70 miliónov dolárov