Cristiano Ronaldo: Rooney by sa hodil do Realu

TASR|31. okt 2009 o 13:11

Anglický futbalový reprezentant Wayne Rooney by sa hodil do Realu Madrid, tvrdí jeho bývalý spoluhráč v Manchestri United Cristiano Ronaldo.

MADRID. Anglický futbalový reprezentant Wayne Rooney by sa hodil do Realu Madrid, tvrdí jeho bývalý spoluhráč v Manchestri United a súčasná hviezda "bieleho baletu" Cristiano Ronaldo. V rozhovore pre britský denník Sun však sám priznal, že to nie je veľmi reálne.

Ronaldo hovorí, že Rooneyho povesť skvelého futbalistu ho predurčuje uspieť v Reale. "Toto je ideálne miesto pre najlepších hráčov sveta a len málokto pochybuje, že Rooney je jedným z nich. Wayne má schopnosti a odhodlanie na to, aby tu spravil veľkú kariéru," povedal Ronaldo, ktorý v lete vymenil dres ManU za Real.

Portugalský krídelník a jeden z najlepších hráčov súčasnosti priznáva, že o takomto prestupe by sa rokovalo len veľmi ťažko. Dúfa však, že raz to bude môžné.

"Uvedomujem si, že by prišiel o veľa, keby odišiel z Anglicka. Miluje tú krajinu, miluje Manchester United a je to Liverpoolčan. United je navyše pre neho dobrým klubom. Ale nikdy neviete, čo sa môže stať v budúcnosti," povedal Ronaldo.

Nachádzate sa tu:
Domov