Dunajskú Stredu posilnil kmeňový hráč účastníka Premier League

Erik Pačinda sa raduje zo svojho gólu.
Erik Pačinda sa raduje zo svojho gólu. (Autor: SITA)
SITA|1. feb 2019 o 10:52

Do kluby prišiel na hosťovanie.

DUNAJSKÁ STREDA. Dobrá spolupráca medzi anglickým futbalovým klubom Wolverhampton Wanderers a fortunaligovým FC DAC 1904 Dunajská Streda sa pretavila do ďalšieho transferu.

Redaktor denníka Daily Mail Mike Keegan už vo štvrtok uviedol, že z tímu účastníka Premier League odchádza na Žitný ostrov na hosťovanie stredopoliar Connor Ronan.

Tieto správy v piatok napoludnie potvrdil aj dunajskostredský klub prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

Dvadsaťročný futbalista, ktorý na jeseň hosťoval v anglickom treťoligovom Walsalle, bude v Dunajskej Strede pôsobiť do konca tohto kalendárneho roka.

Ako anglický rodák hrával najskôr za anglickú sedemnástku, neskôr si však vybral možnosť hrávať za krajinu svojich predkov. Momentálne reprezentuje írsku dvadsaťjednotku.

Ofenzívny stredový záložník s výbornou strelou a veľkým prehľadom na ihrisku môže nastupovať na viacerých postoch, vrátane krídla a útoku. Ronan bude prvým britským hráčom v klubových dejinách.

"Hľadali sme posilu schopnú zahrať na rôznych pozíciách stredu poľa a sme veľmi šťastní, že sa Connor rozhodol pre DAC. Želám mu veľa šťastia počas prvého futbalového dobrodružstva mimo Britských ostrovov," povedal pre fcdac.sk športový riaditeľ klubu Jan Van Daele.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Dunajskú Stredu posilnil kmeňový hráč účastníka Premier League