Oktagon 32: Kelt Jungwirth si pripísal 2. výhru za 2 týždne

Christian Jungwirth.
Christian Jungwirth. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|9. apr 2022 o 20:35

Nemecký reprezentant ukončil duel už v prvom kole.

OSTRAVA. Po výhre nad Robom Pukačom sa nemecký kelt Jungwirth vrátil po 2 týždňoch zasa do akcie, keď jeho súboj s Strelczykom uzavrel predzápasovú kartu. Nemecký reprezentant chcel ukázať, že s ním treba rátať v boji o najvyššie priečky velterovej váhy.

Mateusz Stzrelczyk sa rozhodol pre radikálnu zmenu a zo strednej váhy sa presunul do velterovej váhy do 77 kilogramov. V porovnaní s Jungwirthom mal Poliak už na pohľad veľkú výškovú prevahu, ktorá činila až 11 centimetrov.

Priebeh zápasu

I. kolo:

Jungwirth otvoril kolo dvoma calf kickami, po ktorých si poľský reprezentant začal na nohu dávať väčší pozor. Prvé väčšie vzrušenie prišlo po neúspešnom high kicku, ked sa Nemec takmer dostal do trianglu.

Strzelczyk na tlak Jungwirtha reagoval pokusmi o strh a Poliak dokonca naskočil na súpera a takmer utiahol armbar. Kelt sa ale vrátil do hry, ale po chvíli musel prežiť aj druhý pokus o armbrar.

Po chvíli sa Jungwirth dostal do peknej pozície z boku a na zemi začal zasypávať súpera údermi. Strzelczyk na túto kanonádu nenašiel odpoveď a rozhodca ukončil súboj po technickom knokaute.

Christian Jungwirth vyhráva na TKO v 1. kole

Slová víťaza:

Ďakujem divákom, že prišli podporiť MMA. Hovoril som, že sa vidíme o 2 týźdne a neverili mi. 2 týžne, dva zápasy na rýchlo a 2 výhry. Som pripravený na Frankfurt.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 32: Kelt Jungwirth si pripísal 2. výhru za 2 týždne