Urobila jedno z najväčších životných rozhodnutí. Škamlová sa sústredí už iba na štvorhru

Chantal Škamlová.
Chantal Škamlová. (Autor: TASR)
SITA|30. jún 2018 o 12:45

Verí, že na kurte bude šťastnejšia.

BRATISLAVA. Slovenská tenista Chantal Škamlová túži v ďalšej kariére zamerať svoju pozornosť na účinkovanie vo štvorhre.

Práve v nej dosiahla jeden zo svojich najväčších doterajších úspechov, keď spoločne s Janou Čepelovou vyhrala v roku 2010 juniorský grandslamový turnaj Australian Open.

"V živote každého z nás prichádza chvíľa, kedy musíme urobiť tzv. životné rozhodnutie. Nie je vždy ľahké ich urobiť a mnohokrát to bolí, ale všetci vieme, že bez nich sa nepohneme ďalej," uviedla prostredníctvom sociálnych sietí.

"Jedno z mojich najväčších rozhodnutí prišlo práve teraz a aj keď ma to bolí, rozhodla som sa nepokračovať v 'singlovej' kariére. Chcem sa sústrediť na zápasy vo štvorhre, ktorá mi je od detstva bližšia," priznala.

"Určite si ešte na niektorých turnajoch zahrám aj vo dvojhre, pretože tá nie je v mojom podaní až taká zlá, ale odteraz to bude skôr pre potešenie," pokračovala.

"Verím, že vďaka tomuto rozhodnutiu budem na kurte šťastnejšia a to najlepšie v mojej kariére ešte len príde. Ďakujem vám všetkým za podporu a dúfam, že mi naďalej budete fandiť," dodala Škamlová.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Urobila jedno z najväčších životných rozhodnutí. Škamlová sa sústredí už iba na štvorhru