27.06.2021 | Osemfinále
27.06.2021 | Osemfinále
0 - 2
(0:0)

Nečakaný problém. Česi neodleteli na osemfinále EURO pre kuriózny dôvod

Alex Král.
Alex Král. (Autor: TASR/AP)
Sportnet, TASR|26. jún 2021 o 13:45 (aktualizované 26. jún 2021 o 14:58)

Český reprezentant si situáciu zvečnil fotografiou.

PRAHA. Českým futbalistom sa v sobotu ráno nečakane skomplikovala cesta do Budapešti na osemfinálový zápas ME s Holandskom.

Ich let museli na poslednú chvíľu zrušiť pre bizarnú poruchu, keď sa omylom spustila núdzová šmýkačka na jedných z dverí.

"Už som zažil meškanie či preloženie letu, dokonca aj zrušenie pre koronavírus. Ale neodletieť pre omylom nafúknutú šmýkačku, to je po prvý raz," napísal na twitteri stredopoliar Alex Král, ktorý pripojil aj fotografiu.

Hovorca českej reprezentácie Petr Šedivý však vyjadrenie futbalistu veľmi rýchlo korigoval: "Za zrušením letu nebola omylom nafúknutá šmýkačke, ale technické problémy so zavretím dverí lietadla," povedal novinárom, cituje ho web iDnes.cz.

Česká futbalová reprezentácia musela operatívne zmeniť svoj sobotňajší program. V sobotu si zatrénovala v Prahe na Strahove, tlačovú konferenciu museli presunúť.

Pred nedeľou má český tréner Šilhavý o jednu vrásku naviac, v piatok sa mu totiž na tréningu zranil kapitán - stredopoliar Vladimír Darida.

Česi odleteli do dejiska zápasu v sobotu popoludní. Duel s Holandskom je na programe v nedeľu od 18.00 h., povedie ho ruský rozhodca Sergej Karasiov.

Viac o EURO 2020 / 2021

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»EURO 2021»Nečakaný problém. Česi neodleteli na osemfinále EURO pre kuriózny dôvod